Flyttemand Horsens

Mangler du hjælp fra erfaren flyttemand Horsens? Døgnflyt & Logistik kan hjælpe dig med din flytning i Horsens og omegn. Vi har mange års erfaring med små og store flytninger både for erhvervsdrivende og private. Ved at lade os tage hånd om din flytning får du dine møbler sikkert frem til ønskede destination. Vi tilbyder flytninger i hele landet – om du flytter fra eller til Horsens, så kan vi hjælpe dig med at få dine møbler på plads til ønskede tid og sted.

Flyttemand Horsens

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Fordelagtige priser og løsninger der passer dig

Som flyttemand i Horsens har Døgnflyt & Logistik hjulpet mange private med at komme på plads i deres nye hjem. Vi flytter dine møbler til fordelagtige priser og sørger altid for, at de kommer frem i samme stand, som de forlod dit tidligere hjem. Du får en flytning, der passer til dine ønsker for en pris, der er til at betale. Vi sparer dig for en masse besvær, og hjælper dig med at komme på plads i din nye bolig.

Flyttemand Horsens varetager små og store opgaver

Døgnflyt & og Logistik tager hånd om en bred vifte af flytteopgaver. Vi udfører vores arbejde til din fulde tilfredshed, og lytter til dine behov og ønsker. Du får opgaven løst efter dine præferencer, og dine møbler vil være på plads til aftalte tidspunkt. Dine møbler har stor værdi for dig og din hverdag, og vores flyttemænd i Horsens har forståelse for, at tage kærlig hånd om ældre og skrøbelige arvestykker, der har stor personlig betydning for dig. Alle flytninger, i små og store omfang, foretages med stor omhu og varsomhed så dine inventarer får den bedste behandling undervejs.

Uanset om du har brug for at få en hjælpende hånd med at få taget hånd om din flytteopgave som privatperson, eller du søger hjælp på vegne af en virksomhed, forening eller institution, er vi hos Døgnflyt & Logistik altid klar til at løfte opgaven for dig – og til en fornuftig pris!

Kontakt flyttemand i Horsens og få gratis tilbud nu!

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 91 94 34 34. Så kan vi sammen finde frem til den løsning, der opfylder dine ønsker og sikrer, at dine møbler kommer sikkert frem. Døgnflyt & Logistik giver altid et uforpligtende tilbud på netop din flytning.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

FAQ

Vi flytter i hele landet. Horsens er ingen undtagelse. Vi kan tiltræde med kort varsel og være behjælpelige med din kommende flytning.

Vi flytter for private og for erhverv. Vores dygtige flyttemænd kan også hjælpe med dit flyttebehov.

Vi kan være behjælpelig med det hele. Alt fra nedpakning i flyttekasser, til selve bære-arbejdet. Vi tilbyder også diverse handyman-services til afmontering og samling af møbler, hvis der er behov for det. Opmagasinering har vi også skarpe priser på, du kan ringe ind og høre nærmere, hvis du har spørgsmål.

Vi tilbyder altid det rette antal flytte-folk, så du ikke behøver at stå for det tunge arbejde.

Prisen varierer meget baseret på den konkrete flytteopgave. Vi tilbyder både timepris såvel som faste priser. Hvis du ønsker at kende din præcise flytte pris, så kan du udfylde vores formular eller ringe til os, og så vi vil udarbejde et tilbud, som passer til dit behov.

Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi dygtige flyttefolk, som effektivt og sikkert kan varetage din flytning. Nogle flytte opgaver kan tage et par timer, hvor imod større flytte opgaver kan være mere tidskrævende.

Naturligvis. Vi er fuldt forsikret igennem Gjensidige Forsikring. Vores forsikring dækker alt det, som vi håndterer under en flytning såvel som din bolig, når vi udføre selve flytningen. Med andre ord er du i helt trygge hænder, når vi flytter for dig.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud