Døgnflyt klarer alle former for internationale flytning

Står du over for en flytning til udlandet, kan vi levere en skræddersyet løsning, der lever op til dine forventninger. Hvis du lader os flytte dine ting, er du sikker på, at den internationale flytning går, som den skal. Uanset om det er enkelte genstande, hele boliger eller kontorer, står vores kompetente flyttefolk klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder troværdig og professionel flytning til udlandet med moderne flyttebiler, Danmarks bedste forsikring og dygtige flyttemænd. Vi har afdelinger i København og Aarhus, men tilbyder internationale flytninger fra hele Danmark.

Vi tilbyder flytning til eller fra Skandinavien og hele Europa.     

international flytning

Flytning i hele Skandinavien og Europa

Tag en uforpligtende samtale med vores flyttekonsulent

91 94 34 34

Sikker International flytning med gennemsigtige priser

Priser ved international flytning hænger sammen med mængden, som skal transporteres samt distancen og landet, der skal flyttes til. Ved flytning til visse lande, kan papirarbejde, fortoldning og andet have en betydning for prisen. Priserne kan derfor være uigennemskuelige og svære at forstå

Hos os får du de bedste priser, så du har en økonomisk sikkerhed og en god flytteoplevelse.

 

Vi har varetaget rigtig mange internationale flytninger, og vi har blandt andet erfaring med international flytning til Norge og Tyskland. Vores erfaring og faglighed gør, at vi kan hjælpe vores kunder med alle behov. Vores vigtigste byggesten er professionalisme uden kompromis, og derfor er du altid sikret kyndig rådgivning og en kvalitetsbevidst flytteoplevelse.

Ring til os i dag for at få et uforpligtende tilbud og en snak om, hvordan vi bedst planlægger og udfører din kommende internationale flytning.

Ring i dag

Står du overfor en international flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 88 41 22. Vores flyttekonsulent sidder klar til at giv dig et uforpligtende og gratis tilbud på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi vil glædeligt yde personlig rådgivning om dine muligheder, eller hvordan vi bedst kan planlægge og udføre din kommende flytning.  

Flytning til Norge

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Kristiansand

Lillehammer

Frederikstad

Larvik

germanyremoval

Flytning til Tyskland

Berlin 

Hamborg 

Frankfurt am Main

Hamburg

Hannover

Leipzig

Munchen

"God kommunikation gennem processen og to fantastiske flyttemænd - Christian og Hasan - mødte op som aftalt i Oslo (efter at have ringet og meldt deres ankomst to timer før), og de leverede et utrolig stykke arbejde. Hele flyttelæsset blev båret ned fra 3. etage i løbet af 30 minutter, og ikke mindst var de utrolig imødekommende og serviceminded. Dagen efter blev alt leveret som aftalt i Danmark. Tusind tak for indsatsen og den gode service, det har været en fornøjelse at være kunde hos jer :)"​
Anette Olsen