International Flytning

Ved international flytning og flytning til udlandet tager vi stor ære i korrekt håndtering af flyttegods og en sikker flytteoplevelse for vores kunder. Professionalisme uden kompromis er vores vigtigste byggesten. Hos os har vi stor ekspertise inden for diverse flytteopgaver som skal over forskellige landegrænser. Dette kan være enkelte genstande, hele boliger eller kontorer som skal flyttes.

international flytning

Flytning i hele Skandinavien og Europa

Tag en uforpligtende samtale med vores flyttekonsulent

91 94 34 34

Sikker International flytning med forståelige priser

Priser ved international flytning hænger sammen med mængden som skal transporteres såvel som distancen og hvilket land der skal flyttes til. Ved flytning til visse lande har papirarbejde, fortoldning og andet en betydning for prisen. 

Når du skal flytte internationalt kan priser være uigennemskuelige og svære at forstå, sådan er det ikke hos os. Vi tilbyder de bedste priser på international flytning så du har økonomisk sikkerhed og får derved får en gennemført god flytteoplevelse. 

Vi tilbyder billig og professionel flytning til eller fra udlandet med moderne flyttebiler, forsikring og dygtige flyttemænd. Er du interesseret i at høre mere omkring hvad vi kan gøre for dig er du velkommen til at ringe eller sende os en forespørgsel. 

Flytning til Norge

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Kristiansand

Lillehammer

Frederikstad

Larvik

germanyremoval

Flytning til Tyskland

Berlin 

Hamborg 

Frankfurt am Main

Hamburg

Hannover

Leipzig

Munchen

"God kommunikation gennem processen og to fantastiske flyttemænd - Christian og Hasan - mødte op som aftalt i Oslo (efter at have ringet og meldt deres ankomst to timer før), og de leverede et utrolig stykke arbejde. Hele flyttelæsset blev båret ned fra 3. etage i løbet af 30 minutter, og ikke mindst var de utrolig imødekommende og serviceminded. Dagen efter blev alt leveret som aftalt i Danmark. Tusind tak for indsatsen og den gode service, det har været en fornøjelse at være kunde hos jer :)"​
Anette Olsen