International flytning

Vi klarer alle former for internationale flytninger​

Står du over for en flytning til udlandet, kan vi levere en skræddersyet løsning, der lever op til dine forventninger. Hvis du lader os flytte dine ting, er du sikker på, at den internationale flytning går, som den skal. Uanset om det er enkelte genstande, hele boliger eller kontorer, står vores kompetente flyttefolk klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder troværdig og professionel flytning til udlandet med moderne flyttebiler, Danmarks bedste forsikring og dygtige flyttemænd. Vi har afdelinger i København og Aarhus, men tilbyder internationale flytninger fra hele Danmark.

Vi tilbyder flytning til eller fra Skandinavien og hele Europa.     

international flytning

Flytning i hele Skandinavien og Europa

Tag en uforpligtende samtale med vores flyttekonsulent

Sikker International flytning med gennemsigtige priser

Priser ved international flytning hænger sammen med mængden, som skal transporteres samt distancen og landet der skal flyttes til. Ved flytning til visse lande, kan papirarbejde, fortoldning og andet have en betydning for prisen. Priserne kan derfor være uigennemskuelige og svære at forstå. Vores mål er at være gennemsigtige med prisen så du har det fulde overblik når du skal flytte til udlandet. 

Søger du et flyttefirma til at hjælpe med international flytning?

Vi har varetager ofte internationale flytninger, og vi har blandt andet erfaring med international flytning til Norge, Sverige og Tyskland. Vores erfaring og faglighed gør, at vi kan hjælpe vores kunder med alle behov. Vores vigtigste byggesten er professionalisme uden kompromis, og derfor er du altid sikret kyndig rådgivning og en kvalitetsbevidst flytteoplevelse.

Flytning til Norge

Oslo

Stavanger

Bergen

Trondheim

Kristiansand

Lillehammer

Frederikstad

Larvik

Læs mere om flytning til Norge 

Flytning til Tyskland

Berlin 

Hamborg 

Frankfurt am Main

Hamburg

Hannover

Leipzig

Munchen

Se mere om flytning til Tyskland 

germanyremoval

Få et godt tilbud på din flytning til udlandet

Står du overfor en international flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 91 94 34 34. Vores flyttekonsulent sidder klar til at giv dig et uforpligtende og gratis tilbud på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi vil glædeligt yde personlig rådgivning om dine muligheder, eller hvordan vi bedst kan planlægge og udføre din kommende flytning.  

Flyt sikkert! Vi er stolt medlem af:

doegnflyt_medlem_DMF
"God kommunikation gennem processen og to fantastiske flyttemænd - Christian og Hasan - mødte op som aftalt i Oslo (efter at have ringet og meldt deres ankomst to timer før), og de leverede et utrolig stykke arbejde. Hele flyttelæsset blev båret ned fra 3. etage i løbet af 30 minutter, og ikke mindst var de utrolig imødekommende og serviceminded. Dagen efter blev alt leveret som aftalt i Danmark. Tusind tak for indsatsen og den gode service, det har været en fornøjelse at være kunde hos jer :)"​
Anette Olsen

Skal du flytte til et andet land i Europa?

Hos Døgnflyt tilbyder vi også professionel hjælp med international flytning i hele Europa. Vi har bl.a. erfaring med flytning til Norge og Tyskland, og om du skal rejse fra Danmark til England, Spanien eller Sverige – eller omvendt – så tilbyder vi som et internationalt flyttefirma en sikker flytning af jeres genstande til udlandet. Det gælder både enkelte genstande, hele boliger eller kontorer. Vores dygtige flyttemænd og moderne flyttebiler kombineret med den rette erfaring giver jer det bedste udbytte muligt!
Når du skal flytte internationalt, hjælper vi med følgende:

Relevante papirer – udfyldelse af toldpapirer, dokumenter og andet.

Transportering af dit flyttegods
Nedpakning og emballering

Spedition og fragt

Vi hjælper gerne med det hele – uanset hvor du skal flytte fra og til. Med mange års erfaring, kender vi de bedste veje, løsninger og muligheder for at flytte internationalt.

Hvad er prisen på international flytning?

Vi tilbyder altså hjælp med flytning i hele Europa til ethvert behov. Vi når bedst frem til en god pris, efter vi sammen udarbejder en skræddersyet flytteplan. Det afhænger nemlig af omfanget af flytningen: distancen, der skal rejses; mængden af genstande, der skal flyttes; landet, der skal flyttes til; og meget mere. Papirarbejde, fortoldning og andet kan også spille en rolle, og derfor er det vigtigt, du har os med på holdet, da vi har stor erfaring som et internationalt flyttefirma, der netop kan gøre processen så simpel og overskuelig som muligt.

Hvad er kunsten bag internationale flytninger?

Det vigtigste for os hos Døgnflyt er at sikre en sikker og succesfuld flytning hver gang. Det kan være enormt svært at skulle flytte selv – især til udlandet. Det kræver den helt rigtige måde at pakke sine genstande ind på, så vel som at få det stablet helt rigtigt, sådan at intet tager skade! Den rigtige godsbil, en godstilladelse, forsikring; internationale regler, du skal tage stilling til, toldhandlinger osv. – det gør hele processen svær og kompliceret. Vi har den helt rette erfaring inden for flytning i Europa, flytning i hele Skandinavien og generel flytning globalt, forsikring og forståelse for kunsten at flytte – det sikrer jer den bedste mulige flytteoplevelse uden komplikationer!

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud