Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Sikker og nem erhvervsflytning – København og resten af Danmark

Forsikring under hele flytteforløbet

Kapacitet til enhver erhvervsflytning 

Flyttefolk med de rette kompetencer 

Erhvervsflytning - Skal din virksomhed flytte?

Hos Døgnflyt & Logistik er vi vant til at udføre erhvervsflytning i København, Århus og i resten af Danmark. Vores kunder er meget forskellige, dog med det tilfælles, at høj kvalitet og god service er altafgørende. Vi kan hjælpe alle typer af erhverv som står med et flyttebehov, vi står tit for b.la. flytning af lager, flytning af kontor, enkelte arbejdspladser, eller flytning af domicil, vi hjælper med det hele. 

Når det drejer sig om erhvervsflytninger, handler det tit om, at flytningen foregår sådan så det forstyrrer mindst muligt i den daglige drift. Vi kan dermed hjælpe med at flytte om aftenen, weekenden, eller i forbindelse med helligdag eller helligdage. Vores flyttekonsulenter kan være behjælpelige med at udarbejde en hel skræddersyet flytteplan for jeres erhverv, således at flytningen foregår helt sikkert og at der er optimeret på alle aspekter omkring jeres erhvervsflytning. 

Mange tidligere tilfredse kunder:

Dianova-1

Hvordan ser en typisk flytteproces ud ved erhvervsflytning

1 Beslutning om flytning

I de fleste virksomheder er erhvervsflytning en proces som tager udgangspunkt i længere planlægningsperiode. Ved beslutningen om flytning kortlægges diverse faktorer i virksomheden, her kan vi b.la. byde ind med erfaring og optimere nedetid og forstyrrelser i selve flytteforløbet.

Ved erhvervsflytning sammen med DL ApS (Døgnflyt & Logistik) kan jeres virksomhed spare værdifuld nedetid, optimere flytteprocessen og vende tilbage til arbejdet helt uforstyrret.  

2 Flytteanalyse og behovsafklaring

Ved en erhvervsflytning skal der være tjek på alle aspekter, det omhandler alt fra økonomien, til de helt praktiske ting omkring forberedelsen til flytningen. Vores team står altid klar til at imødekomme jeres ønsker til hvordan flytningen skal foregå, samt byde ind med teknisk og praktisk sparring til en veludført proces.

Det er ofte ved skift til nye lokaler en essentiel del med fornyelse eller sortering af uønsket inventar. Alle services som er forbundet med en erhvervsflytning, kan Døgnflyt & Logistik hjælpe med, og de forhold tager vi naturligvis også med i vores flytteanalyse.  

3 Tilbud/ Flytteplan

Døgnflyt & Logistik leverer endeligt tilbud og en flytteplan ud fra tidligere dialog med jeres kontaktperson.

4 Udførsel / eksekvering

Vores dygtige og flittige flyttefolk varetager alt til punkt og prikke.

5 Evaluering / Opfølgning

Vores kontaktperson vil efter overstået flytning stå for opfølgning på flytningen og sørge for at jeres virksomhed er kommet godt på plads.

Erhvervsflytning de 5 stadier

Hvor tilbyder Døgnflyt erhvervsflytning?

Hos Døgnflyt har vi masser af erfaring med erhvervsflytning i hele Danmark:

Erhvervsflytning i København, herunder København K, Østerbro, Frederiksberg. Vi kan også hjælpe med erhvervsflytning i Jylland b.la. Aarhus, Horsens, Vejle og Kolding. Skulle jeres virksomhed være på Fyn kan vi også hjælpe b.la. Odense, Middelfart, Nyborg.

Fordelen ved at have Døgnflyt & Logistik med som flyttepartner er vores geografiske placering, som netop gør at jeres virksomhed kan serviceres af os til en konkurrencedygtig pris og vi kan være den fleksible flyttepartner som der er behov for.

Vi er stolt medlem af

Se vores referencer

Disse typer af erhverv flytter Døgnflyt & Logistik

Når du flytter med os er dit inventar og bygninger forsikret igennem Gjensidige.

Vognpark med kapacitet til at løfte alle opgaver. Fra store til små. 

Udannede flyttefolk til at kunne håndtere alle flyttetyper. 

Der findes to prissammensætninger for en erhvervsflytning, en med fast pris for flytningen, den anden er på timetakst/timepris. Det kan ofte være svært at vurdere hvilken pris er den bedste ved en erhvervsflytning. Derfor har vi lavet en kort guide herunder. Vores guide gennemgår overordnet de to prisformer.

Fast pris erhvervsflytning

Helt praktisk, så er en fast pris som det lyder, en pris som dækker over hele flytteforløbet. Når i har kontaktet vores flyttekonsulent kan vi udregnet hvor meget din erhvervsflytning kommer til at koste. Den faste pris hos os dækker over diverse udgifter som indgår i en erhvervsflytning, det kan være antallet af flyttefolk som skal til, antal af flyttevogne, tunge løft som indgår i flytningen mm. 

Hvornår er en fast pris god til en erhvervsflytning?  Der kan være mange grunde til at en fast pris giver bedst mening. Når dit firma flytter med en fast pris så er udgiften på forhånd kendt, det giver en sikkerhed i form af at der er et “loft” for udgiften og det kan være nemmere at budgettere udgiften.

Timepris erhvervsflytning

Erhvervsflytning med timepris kan i særdeleshed også give rigtig god mening. Overordnet betaler man for det man bruger, her afregnes for timetaksten som er oplyst på forhånd.

Hvornår er time pris bedst til erhvervsflytning?  Mange gange foregår erhvervsflytning på time takst også kaldt timepris. En af de bedste eksempler er ved ad-hoc opgaver hvor der ikke indgår stor planlægning eller stor forberedelse inden flytningen, nogen gange er timepriser også favorable ved små erhverv da medarbejdere også giver en hånd med.  Timepris giver suverænt bedst mening er når man selv har mulighed for at deltage i flytningen, i eksempelvis forarbejdet med at pakke ned, eller selv at deltage i flytningen, så vores deltagelse minimeres.

Din virksomhedsflytning

Søger i en flyttepartner til jeres virksomhedsflytning kan i forvente veluddannet flyttemandskab, diskretion, samt en yderst professionel tilgang til flytningen.

kontorinventar fra en lokation til en anden så kan vi også hjælpe.

Så giv os endelig et kald på 91 94 34 34. Vi står klar til at hjælpe fra vores kontorer i København og Aarhus.

Vi udregner en skarp og konkurrencedygtig pris på din erhvervsflytning. Så når du flytter med os slipper du for uforudsete regninger. 

Med Døgnflyt & Logistik som flyttepartner får du en samarbejdspartner som er villig til at gå ekstra for at din flytning bliver en succes. Erfarne flyttefolk, god planlægning og lad os hjælpe dig i mål med din erhvervsflytning. 

SKAL DIN VIRKSOMHED FLYTTE?

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du velkommen til at kontakte os på telefon 91 94 34 34 og få et uforpligtende tilbud. Vores afdelinger i København og Århus står klar til at tale med dig om jeres erhvervsflytning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her holder vi til

Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København K 

Dit ønske er vores prioritet, ring og få et uforpligtende tilbud på din flytning

Jylland

Trindsøvej 6, 1 sal. 8000 Århus

Vi hjælper dig afsted til nye horisonter – tag en uforpligtende samtale og se hvad vi kan gøre for dig. 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud