Erhvervsflytning

Flyt sikkert og nemt i København og omegn

erhvervsflytning - nemt og sikkert

Hos Døgnflytning er vi vant til at udføre erhvervsflytning i København, Århus og i resten af Danmark. Vores kunder er meget forskellige, dog med det tilfælles, at høj kvalitet og god service er vigtigt.

Når det drejer sig om erhvervsflytninger, handler det tit om, at flytningen foregår om aftenen eller i weekenden, så den daglige arbejdsgang forstyrres mindst muligt. Vores flyttekonsulenter kan være behjælpelige med at udarbejde den bedst muligt flytteplan, således at flytningen foregår med minimal gene. Vi tilbyder og tilpasser derfor altid vores løsninger efter vores kunders ønsker, således at det altid er en skræddersyet løsning, man modtager, når man flytter med os.

Fast pris eller timepris

Vi flytter i hele Danmark, og vi tilbyder altid de bedste priser til din flytning. Du er altid sikret den bedste løsning, der passer til dig. Det er uanset, om du er beliggende i København, Århus eller et andet sted. Vi tilbyder to prissammensætninger. Hvis du vælger en fast pris, vurderes denne ud fra dine behov. Her er prisen fast, og du får ikke en uforudset regning.Hvis du vælger vores fast timepris løsning varierer prisen, alt afhængig af hvor mange flyttemænd og hvor stor en flyttevogn, du har brug for. Jo større flyttebil og jo flere flyttemænd, jo mere vil flytningen koste i timen. Fordelen ved løsningen er, at du kun betaler for det, du bruger til en fast timepris.

Vores timepriser

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

Nu 899

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Stor flyttebil

40 kubikmeter & 2 mand

1149

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

din erhvervsflytning - vores faglige stolthed

Vi lægger en dyd i, at du får en topservice hos os, og derfor er du også sikret erfarne flyttefolk og en sikker flytning, når du bruger os til din flytning. Vores mission er at udføre en kvalitetsbevidst flytning, og vi går rigtig langt for at få glade kunder.

vi kan bl.a. hjælpe med:

SKAL DIN VIRKSOMHED FLYTTE?

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du velkommen til at kontakte os på telefon 78 77 16 43 og få et uforpligtende tilbud. Vores afdelinger i København og Århus står klar til at tale med dig om jeres erhvervsflytning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en hurtig forespørgsel

Her holder vi til

Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København K 

Dit ønske er vores prioritet, ring og få et uforpligtende tilbud på din flytning

Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

Vi hjælper dig afsted til nye horisonter – tag en uforpligtende samtale og se hvad vi kan gøre for dig.