Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

Flyt sikkert og nemt i København og omegn

erhvervsflytning - nemt og sikkert

Hos Døgnflytning er vi vant til at udføre erhvervsflytning i København, Århus og i resten af Danmark. Vores kunder er meget forskellige, dog med det tilfælles, at høj kvalitet og god service er vigtigt.

Når det drejer sig om erhvervsflytninger, handler det tit om, at flytningen foregår om aftenen eller i weekenden, så den daglige arbejdsgang forstyrres mindst muligt. Vores flyttekonsulenter kan være behjælpelige med at udarbejde den bedst muligt flytteplan, således at flytningen foregår med minimal gene. Vi tilbyder og tilpasser derfor altid vores løsninger efter vores kunders ønsker, således at det altid er en skræddersyet løsning, man modtager, når man flytter med os.

Hvor tilbyder Døgnflyt erhvervsflytning?

Hos Døgnflyt har vi masser af erfaring med erhvervsflytning i hele Danmark. Disse er de mest typiske områder:

Erhvervsflytning i København
Erhvervsflytning i Aarhus
Erhvervsflytning på Fyn

Ligesom vi foretager erhvervsflytning til Randers, Frederiksbjerg – alle byer, alle områder. Det betyder, at vi selvfølgelig flytter dit erhverv lige der, hvor dit erhverv skal flyttes hen i Danmark. Domicilflytninger er et af vores specialer, og sammen med jer udarbejder vi en skræddersyet løsning, sådan at flytningen af jeres firma bliver så glat en proces som mulig.Vi har en løsning til alle vores kunder. Alle har forskellige behov, men får den samme høje kvalitetsservice hver gang. Når erhvervsflytningen skal foretages, så er det som oftest bedst at flytte uden for den vanlige arbejdstid. Her hjælper vores flyttekonsulenter med at lave den bedste flytteplan for dig – uden de store gener for din forretning.

Vores timepriser

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

Nu 879

Pris er angivet ex. moms

pr påbegyndt time

minimum bestilling 3 timer

Stor flyttebil

50 kubikmeter & 2 mand

1160

pris er angivet ex. moms

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 3 timer

din erhvervsflytning - vores faglige stolthed

Vi lægger en dyd i, at du får en topservice hos os, og derfor er du også sikret erfarne flyttefolk og en sikker flytning, når du bruger os til din flytning. Vores mission er at udføre en kvalitetsbevidst flytning, og vi går rigtig langt for at få glade kunder.

Skal du betale en fast pris eller timepris for erhvervsflytningen? Hos os får du tilbudt to forskellige prissammensætninger, sådan er du altid sikret den bedste løsning.

Fast pris:

Vi udregner en fast pris for din erhvervsflytning. Dette vurderes ud fra dine behov, størrelsen på godset, som skal flyttes, hvor fra og til i landet, vi skal flytte dit erhverv. Prisen kender du på forhånd og får ingen uforudset regninger. Nemt og sikkert!

Timepris:

Her vurderes antal af flyttemænd, størrelsen på flyttevognen - dette vurderes ud fra det behov, som du står med. Fordelen er helt klar, at du betaler for det tid, erhvervsflytningen tager.

Begge muligheder er fordelagtige for dig. Så giv os endelig et kald på 70 88 24 11. Vi står klar til at hjælpe fra vores kontorer i København og Aarhus.

vi kan bl.a. hjælpe med:

SKAL DIN VIRKSOMHED FLYTTE?

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du velkommen til at kontakte os på telefon 78 77 16 43 og få et uforpligtende tilbud. Vores afdelinger i København og Århus står klar til at tale med dig om jeres erhvervsflytning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her holder vi til

Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København K 

Dit ønske er vores prioritet, ring og få et uforpligtende tilbud på din flytning

Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

Vi hjælper dig afsted til nye horisonter – tag en uforpligtende samtale og se hvad vi kan gøre for dig. 

Hvad hjælper Døgnflyt ofte med at flytte?

Skal kontoret på Sjælland, Fyn eller andetsteds flyttes til Jylland eller blot inden for egen landsdel, så flytter vi alt. Det er enormt vigtigt netop af have fat på erfarne flyttemænd inden for erhvervsflytningsbranchen, da det sikrer det bedste resultat. Det er en kunst i sig selv at få indpakket og stable godset helt korrekt, sådan at jeres computere, skærme, skriveborde, kontorstole, reoler, malerier, vaser – ja, alt I kan finde på kontoret – ser helt ens ud, når det er flyttet fra den ene side af Danmark til den anden. 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud