Forsikring

Flytteforsikring hos Døgnflyt 

Er mit bohave forsikret under flytning med jer? Ja.! Vi er stolte af at tilbyde dig den bedste flytteforsikring i Danmark. Vores forsikringsaftale dækker fra det øjeblik vi håndterer dit flyttegods, til vi er færdige med flytningen. Undervejs er du i sikre hænder hele vejen igennem, med dygtige flyttefolk og korrekt forsikringsdækning. Vores kunder er dækket under enhver flytning som vi varetager.

Det er måske fristende at vælge et flyttefirma med utrolig billige priser, men hvad hvis uheldet er ude? Korrekt forsikring, professionelle flyttefolk, fokus på sikkerhed. Dette er blot et udpluk af gode grunde til at vælge at flytte med et professionelt flyttefirma.

Bliv klar til din flytning

Se vores pakketips

Læs mere om vores gode råd til dig som skal flytte

Flytteforsikring gennem et flyttefirma

Med os som dit flyttefirma, er du sikker på at være dækket af en flytteforsikring. Det betyder, at vi har dækning på alle de ting, som vi håndterer – lige fra afhentning til levering. 

Har du noget, der er særligt skrøbeligt, kan du altid give vores flyttemænd besked på forhånd, så de ved, at de skal passe ekstra på, når de bærer dem til og fra bilen. Vores flytteforsikring dækker også skader på gulv, vægge og loft, og så sørger vi for hurtig hjælp og behandling, hvis der sker et uheld i forbindelse med flytningen af dine ting.

Dine venner hæfter ikke juridisk

Ønsker du ikke at få hjælp af et flyttefirma? Måske har du et hold gode venner, der vil hjælpe med din flytning. Det kan være hyggeligt og billigere, men det bliver også en del mere besværligt, hvis noget går i stykker. Dine venner har nemlig kun et moralsk erstatningsansvar, hvilket betyder, at du tager en stor chance, hvis du ikke hyrer et flyttefirma med flytteforsikring.
Vælger du alligevel at flytte uden forsikring, skal du huske at fortælle dine venner om skrøbelige ting, så I ikke pludselig er i tvivl om, hvem der skal betale for noget ødelagt. Vi anbefaler altid at hyre et flyttefirma, så dine ting håndteres af professionelle, og det hele foregår nemt og sikkert.

Ved flytning med Døgnflyt & Logistik er du dækket igennem Gjensidige Forsikring, i vores forsikringsaftale har vi dækning på alt hvad vi håndterer. Hvis du har særlige ønsker til din forsikrings dækning så er du altid velkommen til at kontakte os, på denne måde kan vi igennem vores tætte samarbejde med Gjensidige få dine ejendele ekstra forsikret.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 

Forsikringsdækning hos os som kunde:

  • Dækning pr. koli op til 50.000 DKK
  • Dækning pr. flyttelæs op til 2 mil. DKK
  • Skader på møbler og inventar som flyttes
  • Skader på boligen grundet af flyttefolk

Forsikring af gulv, væg, loft.

Forsikring af det vi flytter

Hurtig behandling hvis uheldet er ude

Bedste dækning når du skal flytte

Read more about private moving

Company relocation

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud