Flytning på timepris eller fastpris?

Vi er specialister i flytning og kan hjælpe dig med enhver opgave, uanset om det drejer sig om flytning af lejlighed, hus eller kontor.

Vores flyttepriser er blandt de bedste på markedet, det kan vi med stolthed sige. Når du flytter med os får du yderst servicemindede flyttefolk og nænsom behandling af dit indbo.

14 kubikmeter flyttebil

2 Flyttemænd

699 kr

Pris pr påbegyndt time

Minimum bestilling 2 timer

25 kubikmeter flyttebil

2 Flyttemænd

899 kr

Pris pr påbegyndt time

Minimum bestilling 2 timer

50 kubikmeter flyttebil

2 Flyttemænd

1.599 kr

Pris pr påbegyndt time

Minimum bestilling 2 timer

Der er gratis opstart i København og Århus. Uden for disse områder tilregnes start tillæg fra 350,-.

Timeprisen kan du benytte i hele landet, noter dog at der kun er gratis opstart og hjemkørsel i København og Århus. Hvis du gerne vil bestille timepris flytning uden for disse områder, vil der forekomme start tillæg fra 350 kr. 

Inklusiv i prisen er, kørte kilometer imellem adresserne for flytningen og forsikring igennem Codan Danmark.

Hvis du har almindeligt indbo, som fx flyttekasser, senge, sofaer mm. er der ingen tillæg eller gebyr. 

Ved flytning af tunge genstande vil der forekomme “tung løft” tillæg. Dette tillæg gælder for genstande som klaver, piano, flygel, amerikaner køleskabe m.m. 

Dit indbo er altid i sikre hænder med os – vi er forsikret igennem Codan Danmark hvis uheldet er ude. 

Vi medbringer altid en god mængde flyttetæpper i alle vores flyttebiler, til at pakke dit indbo sikkert ind under transporten. 

Når der skal køres ting på genbrugspladsen, bliver vi opkrævet for benyttelse af den lokale genbrugsstation. Af denne grund opkræver vi et genbrugsplads-tillæg fra 350kr. 

Eksempel på timepris flytning

Normalt møbleret bolig på 50 kvm

Fra 2. sal uden elevator – Til 1. sal uden elevator 

Distance for kørsel 10 km

Indhold: 30 flyttekasser, seng, sofa, spisebord, 6 stole, tv + kælderrum

Flyttebil valgt – 25 kubikmeter med 2 mand til 899 kr pr time. 

Varighed – 3 timers arbejde á 899 kr = 2.697 DKK 

Fast-pris flytning eksempel

Normalt møbleret bolig på 70 kvm

Fra 1. sal uden elevator – Til 3. sal med elevator 

Distance for kørsel 15 km

Indhold: 40 flyttekasser, sovesofa, dobbelt seng, spisebord, 8 stole, tv, cykel, og loftrum. 

Fast pris valgt for flytningen = 3.997 DKK 

Ring ind og hør mere om vores flyttepriser

  • 91 94 34 34

Hvad koster en fast pris flytning?

En flytning kan variere i pris alt efter hvilket behov du har, hvorfor det kan være at sige præcist hvad en flytning koster. Du kan dog være opmærksom nogle af de faktorer der påvirker prisen på din flytning. Hvad en flytning koster, afhænger altså af forskellige ting, heriblandt hvilken etage du bor på, hvis du bor i lejlighed. Da prisen som udgangspunkt følger den arbejdsbyrde, som ligger i opgaven, kan en højere etage potentielt resultere i en højere pris. Ligeledes kan en lavere etage påvirker prisen i den anden retning. Eftersom prisen følger arbejdsbyrden, kan prisen også evalueres alt efter om der er ekstra tunge genstande. Dette kan eksempelvis dække over våbenskabe, klaver, betonstatuer og andet. Sidst skal det selvfølgelig nævnes at en flytning koster mere, jo flere genstande der skal flyttes. Det kan derfor være en god idé at rydde ud i de genstande der bliver flyttet. Er der ting der er gået i stykker, skal sælges, gives videre eller andet, kan det altså være en god idé at gøre dette inden du bestiller din flytning. Idet der skal flyttes mindre, vil det hele også være hurtigere overstået. Vi har samlet en liste af flyttetips som kan hjælpe dig i forbindelse med din flytning. Hos Døgnflyt & Logistik sikrer vi altid en god pris på din flytning. Du er selvfølgelig meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så sender vi dig et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Priser på flytning - generelt

Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi 2 forskellige prissammensætninger. Du kan vælge at betale en fast pris, som vi vurderer baseret på lige netop dine behov. Her vælger vi størrelsen på flyttebilen og antallet af flyttemænd. Fordelen ved denne løsning er, at du på forhånd ved præcis hvad din flytning koster. Alternativt kan du vælge at betale en fast timepris. Denne pris varierer selvfølgelig alt efter hvor stor en flyttebil der er behov for og hvor mange flyttemænd der skal til at løse opgaven. Jo større en flyttebil og jo flere flyttemænd der er brug for, jo mere vil din flytning koste pr time. Fordelen ved denne løsning er, at prisen følger det aktuelle arbejde. Du betaler altså kun for det du bruger.

Send os en hurtig forespørgsel

Nedpakning i flyttekasser - vi hjælper gerne

Ønsker du professionel hjælp til nedpakning i flyttekasser, så kan du herunder danne dig et overblik over vores priser. Vi tilbyder dygtige flyttefolk til at stå for nedpakningen af dit bohave. Med Døgnflyt & Logistik som din flyttepartner vil du opleve et flyttefirma som prioriterer at give dig en vellykket flytning med trygge rammer samt venligt personale.

Få uforpligtende rådgivning

Alt starter med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Herefter udarbejder vi et tilbud som er tilpasset dit behov og dine ønsker.

Med os som din flyttepartner får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere så kontakt os allerede i dag.

Få en super pris på din flytning

100 % uforpligtende

Vores afdelinger

Afdeling Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København

  • 91 94 34 34
  • info@doegnflyt.dk

Afdeling Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

  • 91 94 34 34
  • info@doegnflyt.dk