timepris flytning

Flyttetips i forbindelse med din flytning

Generelle betingelser

 • 1 - Pak i god tid

  Det er meget vigtigt at man går igang med at pakke i god tid. Vent aldrig til sidste øjeblik.

  Husk at bruge pakkepapir til indpakning af skrøbelige genstande – herunder glas, keramik, porcelæn mm.

 • 2 - Læs din ordre bekræftelse igennem

  Ved flytning med os sender vi ALTID en skriftlig bekræftelse ud som opsummerer aftalen også kendt som en flytte-kontrakt. Først ved modtagelse og godkendelse af denne har man en gyldig aftale. I bekræftelsen står blandt andet – tidspunkt for flytning, dato, pris, antal flyttemænd som er bestilt til flytning mm.

 • 3 - Gør tingene let tilgængelige

  Prøv så vidt muligt at holde tingene organiseret og let tilgængelige, dette er meget vigtigt og får hele processen til at gå væsentligt hurtigere.

 • 4- Husk at skille tingene ad

  Alt hvad der kan skilles ad burde skilles ad – eksempelvis, bordben, kæmpe klæde skabe, ben aftaget af box madrasser. Dette er et spørgsmål om sikkerhed, ved at klargøre møblerne korrekt til flytning minimerer man sandsyneligheden for skader og ulykker.

 • 5 - Pak i flyttekasser

  Det er meget vigtigt at pakke i flyttekasser dette sikrer at dine ting er i god behold under flytningen, såvel som under transporten. Flyttekasser må have en vægt af max 20 kg pr.kasse. Hvis man flytter til eller fra 3 etage uden elevator forventes flyttekasserne pakket i vægt af max 15 kg. pr. kasse.

  Har du mange bøger? Så fordel venligst bøgerne i flere kasser, på denne måde undgår du at kasserne bliver for tunge. Fyld bunden af kassen op med bøger, og placer efterfølgende bløde genstande øverst i kassen så den bliver fyldt korrekt ud. På denne måde bliver vægten fordelt og kassen fyldt optimalt ud. 

 • 6 - Følsomme/skrøbelige genstande

  Malerier, spejle, glas plader, bordplader, disse møbler og genstande skal være sikret og klar til flytning. Sikring af disse genstande kan gøre ved brug af tæpper, bobleplast, eller papir. Sikring af overflader og kanter er nødvendigt for en sikker flytning.

 • Tunge møbler

  Tunge møbler eller genstand som vejer over 70 kg kan kræve bæreseler før de kan flyttes, hvis du har møbler som er usædvanlig tunge opfordrer vi dig til at kontakte os så vi kan udføre flytningen korrekt. Er du i tvivl om seler skal medbringes til din flytteopgave så kontakt os venligst i god tid inden flyttedagen. Vi er altid behjælpelige med spørgsmål til din flytteopgave.

  Møbler og genstande som almindeligvis kræver særligt flytteudstyr omfatter bla. klaver, pianette, flygel, amerikaner køleskabe, karlekammerskabe, skulpturer, statuer, kontor skriveborde.

  Genstande som almindeligvis IKKE kræver særligt udstyr omfatter bla. almindelige vaskemaskiner, 2 -3 pers sofaer, tørretumbler, køleskabe ( amerikaner køleskabe kræver flytteudstyr ).

  Der findes altid undtagelser – hvis du er i tvivl så kontakt os gerne på 91 94 34 34

 • Flytning af køleskab og fryser

  Et køleskab er ofte en vigtig ting at få flyttet, da det bruges meget i dagligdagen og er vigtigt for at få hverdagen til at fungere efter flytningen. Vi har en række punkter vi anbefaler man følger inden og efter flytningen .

  • Tøm køleskabet, fjern stikket og afrim køleskabet
   Hvis du afrimer køleskabet inden flytning, så vil chancen mindskes for at der løber vand ud af køleskabet under transporten, som evt. kan beskadige andre møbler og ting under flytningen. Tøm også køleskabet for fødevare og opbevar dem evt. i en køleboks, eller andet. Det optimale er at planlægge sin flytning, så indholdet i køleskabet er minimalt. Vi anbefaler du slukker det og fjerner stikket fra stikkontakten aftenen før flytningen.
  • Fjern hylder og skuffer 
   Hylder og skuffer kan blive rusket rundt under flytningen og gå i stykker. Disse burde derfor fjernes fra køleskabet, eller evt. fastgøres inde i køleskabet.
  • Sørg for lågen på apparatet er sikret
   Du kan evt. vikle bobleplast om køleskabet, eller bruge tape til at sikre køleskabslågen ikke kan ryge op under flytningen.
  • Sørg for køleskabet ikke ligger ned
   Det anbefales ikke at flytte køleskabe der ligger ned. Grunden til dette er at køleskabets dele er konstrueret til at stå op. I liggende position kan der være tilbageløb i kølesystemet, og elementerne er monteret til at være mest holdbare i stående position. Der kan derfor være skader på mekanikken, hvis køleskabet ligger ned og får mange stød. Vi vil altid sørge for køleskabet står oprejst under transporten
  • Efter flytning af køleskab
   Vi anbefaler at lade køleskabet stå i en periode efter det er landet i sit nye hjem inden du tænder for det. Det minimerer risikoen for skader. Vi anbefaler du lader det stå i ca.  24 timer og som minimum 4 timer.  Konsulter dig evt. med brugsanvisningen fra maskinen inden flytning.
 • 8 - Parkerings forhold

  Hvordan er parkerings forholdene der hvor der flyttes fra og til. Kræves der afspærring, særlig tilladelse eller andet?

  Vi rådgiver gerne og kan være behjælpelige med diverse parkerings tilladelser, samt særlige kommunale parkerings vej-afspærringer.

  Husk at man selv inden flyttedagen kan afspærre en holdeplads, da dette gør flytningen meget nemmere.

 • 9 - Ekstra oplysninger?

  Glemte du at fortælle os om ekstra ting som skulle flyttes, cykler, barnevogne, loft, kælder rum, gør os opmærksomme på dette så vi ikke kommer ud for uforventede problematikker på selve flyttedagen.

 • 10 - Aflysninger/ om-booking / ændringer

  Ved aflysning eller ændring af flyttedato beder vi dig om at kontakte os hurtigst muligt.

  Aflysningpolitik

  Ved aflysninger med mindre end 14 dage indtil endelig flyttedato, forfindes der et gebyr af 30% af flytnings prisen

  Om-booking – Det er muligt at om-booke flytning gebyrfrit indtil 4 dage inden endelig flyttedato

  Mangelende fremmøde på aftalt flyttedag resulterer i regning på hele flytteprisen

  Kompensation ved forsinket ankomst og påbegyndelse af flytning – kun ved mere end 6 timers forsinkelse

 • 11 - Skader/ erstatningskrav

  Ved flytning/transport skal alle skader på møbler og genstande meldes straks (inden afsked af flyttemænd) Eller inden for 24 timer pr mail. Dette gælder alle møbler som flyttes, eller som står i boligen under flytningen, såvel som genstande der må rykkes for at udføre flytning / transport.

  Såfremt der er mistanke om skade, bedes dokumentation fremsendes (før og efter billeder). 

  I selve husstanden samt tilhørende arealer gælder samme regler for skade anmeldelse. Erstatningskrav af væge, døre, dør rammer, ligeledes trappeopgange, samt andre steder hvor der kan konstateres en eventuel flytteskade.

  Alt bohave anses som brugt/med slid, medmindre stadig i original emballage. Kosmetiske fejl/tegn på brug falder ikke under vores erstatnings forpligtelser, da bohavets stand efter benyttelse i husstanden vil have tegn på brug, dagligdags fejl og mangler. Hvis fristen (24 timer ) ikke overholdes frafalder erstatnings pligten flyttefirmaet. Kunde har altid en selvrisiko som ligger på 5.000 kr,- ved basis forsikring, tilkøb at ekstra forsikring er muligt – hvor selvrisiko kan nedsættes til 0 kr. 

  Pakkede genstande som flyttekasser, bed rollers, samt opbevarings kasser eller lign. er udelukkende kundens ansvar da Døgnflyt & Logistik ikke kan være ansvarlig for kundens pakning. Hvis pakningen af flyttekasser er foretaget af Døgnflyt & Logistik dækkes indholdet af vores forsikring.