Ned- og udpakning ved din flytning

Nedpakning af bohavet inden flytningen er grundlaget for en sikker og veludført flytning. Korrekt håndtering af glas, porcelæn og andre skrøbelige genstande er essentielt for en god flytning. Få professionelle flyttefolk fra Døgnflyt & Logistik til at stå for din ned- og udpakning.

Vi er specialister i at beskytte dit bohave. Dette gør vi ved hjælp af indpakningsmateriale som silkepapir, bobleplast, stærke flyttekasser samt andre remedier til indpakning. Vores dygtige flyttemænd beskæftiger sig dagligt med ned -og udpakning hvilket betyder, at du er i trygge hænder under hele forløbet med erfarne flyttefolk. Hos Døgnflyt & Logistik får du top professionel ned- og udpaknings service.

Læs mere om

Læs mere om

Professionel ned- og udpakning

Der findes mange gode grunde til at overlade arbejdet til de professionelle. Ved at overlade pakningen af bohavet til Døgnflyt & Logistik sparer du tid i hverdagen og op til flytningen. Vi forstår at de fleste mennesker har en travl hverdag, hvori en flytning kan være en ekstra stress faktor. Når du bestiller nedpakning hos os, går det typisk op til 60% hurtigere, end hvis du selv skulle stå for nedpakningen. Du kan med god samvittighed overlade de vanskelige aspekter til flyttefirmaet. Vi har erfaringen som er nødvendig til at få udført nedpakningen sikkert og effektivt.

Når du bestiller en flytteopgave, er et af de store spørgsmål rettet i forhold til hvor lang tid flytningen tager, samt hvor mange flyttekasser der skal anvendes. Med et professionelt flyttefirma som Døgnflyt & Logistik spares der omkring 40% af tiden på nedpakningen af dit bohave. I forhold til forbruget og mængden af flyttekasser spares der omkring 30-50%, ligesom der anvendes væsentligt færre antal flyttekasser, end hvis du selv skulle stå for nedpakning.

Flyt sikkert og nemt med Døgnflyt & Logistik - vi kan blandt andet hjælpe med

  • Leje af flyttekasser
  • Handymand
  • Ned- og udpakning
  • Bortkørsel af affald
  • Flyttekonsulent
  • Flytning i hele landet
  • Flytte Rengøring

Få et tilbud på ned- og udpakning
Ring til os på - 91 94 34 34

Beregn din flyttepris

Hos Døgnflyt & Logistik giver vi dig en skræddersyet løsning

Hos Døgnflyt & Logistik kan man få nedpakket alt bohave, eller udvalgte dele. Vi tilrettelægger altid processen ved en flytning efter dine behov. Der er mulighed for, at vi står for at pakke enkelte rum ned, eller hele dit hjem. Hvis du udelukkende ønsker at få hjælp til at få pakket køkkenet ned eller de mange og tunge bøger, gør vi det gerne.

Vi foreslår, at man altid tager en dialog med vores flyttekonsulent om mulighederne, samt hvilken løsning der passer bedst til dig.

Det siger vores tidligere kunder

"Kamil og Jerry har netop i februar 2018 gennemført en helt upåklagelig flytning fra 4. sal. Super service og god stemning 😃 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg lejede nemt flyttekasser på forhånd, som blev leveret og prisen for det hele var meget rimelig. 5 stjerner herfra 🌟🌟🌟🌟🌟"
Louise R
Perfekt flytning fra 4. sal.
"Helt fantastisk service, hurtigt og meget professionelt , meget høflige og hjælpsomme. Vi er meget glade for den gode behandling og kan varmt anbefale Adam og Karmil 😊👍😉"
Stine Z
Helt fantastisk service