Nedpakning

Nedpakning af bolig, flyt sikkert

Nedpakning af hjemmet er som regel en af de første ting der dukker op når der skal flyttes. Det gør det af gode grunde, da nedpakningen af af bohavet inden flytningen er grundlaget for en sikker og veludført flytning. Korrekte materialer til at pakke i og håndtering af glas, porcelæn og andre skrøbelige genstande er essentielt for en god flytning. Få professionelle flyttefolk fra Døgnflyt & Logistik til at stå for din ned- og udpakning. 

Vi er specialister i at beskytte dit bohave. Dette gør vi ved hjælp af professionel indpakningsmateriale som silkepapir, bobleplast, stærke flyttekasser samt andre remedier til indpakning. Vores dygtige flyttemænd beskæftiger sig dagligt med ned -og udpakning hvilket betyder, at du er i trygge hænder under hele forløbet med vores erfarne flyttefolk. Hos Døgnflyt & Logistik får du top professionel ned- og udpaknings service.

Vi bruger kun professionelle flyttekasser som er holdbare i test og kan tage slæbet. Få et tilbud på flyttekasser når du skal have flyttet, brug vores ekspertise når det kommer til nedpakning. og få gode flyttekasser med i prisen når du skal flytte til nyt. 

Nedpakning og Flytning

Der findes mange gode grunde til at overlade arbejdet til de professionelle. Ved at overlade pakningen af bohavet til Døgnflyt & Logistik sparer du tid i hverdagen og op til flytningen. Vi forstår at de fleste mennesker har en travl hverdag, hvori en flytning kan være en ekstra stress faktor. Når du bestiller nedpakning hos os, går det typisk op til 60% hurtigere, end hvis du selv skulle stå for nedpakningen. Du kan med god samvittighed overlade de vanskelige aspekter til flyttefirmaet. Vi har erfaringen som er nødvendig til at få udført nedpakningen sikkert og effektivt.

Når du bestiller en flytteopgave, er et af de store spørgsmål rettet i forhold til hvor lang tid flytningen tager, samt hvor mange flyttekasser der skal anvendes. Med et professionelt flyttefirma som Døgnflyt & Logistik spares der omkring 40% af tiden på nedpakningen af dit bohave. I forhold til forbruget og mængden af flyttekasser spares der omkring 30-50%, ligesom der anvendes væsentligt færre antal flyttekasser, end hvis du selv skulle stå for nedpakning.

Vi kan hjælpe med nedpakningen af dit hjem når du skal skal have flyttet, tag ingen chancer når det kommer til dine personlige genstande. Få pakket professionelt ned og oplev en flytning hvor der er styr på diverse aspekter både i forhold til nedpakningen såvel som selve flytningen. 

Brug flyttefirmaet som pakker ned og flytter

der er meget mere vi også kan hjælpe med..

  • Leje af flyttekasser
  • Handymand
  • Ned- og udpakning
  • Bortkørsel af affald
  • Flyttekonsulent
  • Flytning i hele landet
  • Flytte Rengøring

Tilbud på nedpakning og tilbud på flyttekasser

Hos Døgnflyt & Logistik kan man få nedpakket alt bohave, eller udvalgte dele. Vi tilrettelægger altid processen ved en flytning efter dine behov. Der er mulighed for, at vi står for at pakke enkelte rum ned, eller hele dit hjem. Hvis du udelukkende ønsker at få hjælp til at få pakket køkkenet ned eller de mange og tunge bøger, gør vi det gerne.

Skal du kun bruge flyttekasser så du selv pakker ned og gør klar til flytningen, det kan vi også hjælpe med. Vi tilbyder solide flyttekasser, som du kan bruge til din flytning. Få et tilbud på nedpakning og flytning i dag. 

Vi foreslår, at man altid tager en dialog med vores flyttekonsulent om mulighederne, samt hvilken løsning der passer bedst til dig.

Det siger vores tidligere kunder

"Kamil og Jerry har netop i februar 2018 gennemført en helt upåklagelig flytning fra 4. sal. Super service og god stemning. Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg lejede nemt flyttekasser på forhånd, som blev leveret og prisen for det hele var meget rimelig. 5 stjerner herfra.
Louise R
Perfekt flytning fra 4. sal.
"Helt fantastisk service, hurtigt og meget professionelt , meget høflige og hjælpsomme. Vi er meget glade for den gode behandling og kan varmt anbefale Adam og Karmil"
Stine Z
Helt fantastisk service
×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud