Bortkørsel til genbrugspladsen

Bortkørsel af møbler til genbrugspladsen

Bortkørsel, udsmidning, sortering – kært barn har mange navne, uønskede møbler og genstande kan vi hjælpe med at køre til genbrugspladsen og forbrændingen. Vi hjælper med bortkørsel af møbler og hårde hvidevarer i hele Danmark.

Ved enhver flytning opstår der en god mulighed for at få sorteret i sit indbo, derved kan der kan opstå situationer hvor tingene skal køres til genbrugspladsen. Vi tilbyder professionel og nem bortkørsel til den lokale genbrugsplads I de fleste byer. 

Flyttefirma med stor erfaring indenfor bortkørsel af møbler til genbrugsplads. Vi kører dine uønskede ting på genbrugspladsen, mens vi passer på alt andet. Få et tilbud på udsmidning af dine uønskede ting – ring til os på 91 94 34 34. 

Ønsker du en nem overstået flytning af uønskede inventar til forbrændingen eller genbrugspladsen kan vi nemt tiltræde og yde professionel flytte service. Bedst af alt – ingen lang ventetid, få det overstået hurtigt og effektivt med Døgnflyt & Logistik.

Bortkørsel af affald og møbler I hele Danmark

Hos Døgnflyt & Logistik kan du blandt andet få hjælp til udsmidning af udendørs møbler, sofaer, reoler, skabe og en masse andet. Ring til os allerede idag og modtag et tilbud på bortkørsel af uønskede møbler eller andet.

Uanset hvad din opgave består af er vi sikre på at vi kan finde en super løsning. 

Ring til os på 91 94 34 34.

En tur på genbrugspladsen - vi kan hjælpe med det hele

Sortering
Udsmidning 
Udendørs møbler
Møbler og hvidevarer
Oprydning i forbindelse med renovering
Udbæring og udsmidning

Få flyttet sikkert med Døgnflyt & Logistik

Det siger vores tidligere kunder

De 2 chauffører kom til tiden som aftalt. De var utrolig forsigtige med mit indbo og var virkelige gode samarbejdspartnere fra start til slut. Firmaet kan klart anbefales.
Robert J
Helt igennem meget professionel service. Vi fik besøg af medarbejder fra Døgnflyt inden selve flytningen for at forventningsafstemme - og på selve dagen oplevede vi stor effektivitet og hurtighed af flinke og samarbejdsvillige flyttefolk.
Carsten

Vi kører på genbrugspladser i det meste af landet

Uanset om du søger bortskaffelse af møbler, eller bortkørsel af hvidevarer, så kan vi hjælpe dig. Vi hjælper med bortskaffelse og bortkørsel i København, Århus, Odense og resten af Danmark. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud, så kører vi dine uønskede ejendele på den lokale genbrugsstation. 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud