Søger du et flyttefirma som kan hjælpe med en enkelt transport. Vi kan være behjælpelige med flytning af møbler, uanset om der skal flyttes et skab, sofa, eller måske et bord. Vi flytter gerne hvidevarer som køleskabe, komfurer, vaskemaskiner, alt dette kan være behjælpelige med.

Med Døgnflyt & Logistik kan du trygt og sikkert overlade flytningen til os, vi flytter effektivt og sikkert.

faa-gratis-tilbud

Billige priser på enkelt transport

Som flyttefirma bygger vi vores værdier på sikker transport, hvor alle opgaver som vi varetager bliver udført med største grad af forsigtighed og omhu. Skal du have flyttet et møbel som du lige har købt, eller blot have transporteret en enkelt genstand til en anden adresse, så kan vi tiltræde hurtigt. Hos os kan du få det som du vil have det, vi møder altid op med to flyttemænd.

Vi har blandt markedets bedste priser på flytning af enkelte genstande, vores dygtige flyttemænd har erfaringen og kompetencerne til at udføre alle typer flytteopgaver.

Skal du bruge et flyttefirma til flytning af et helt hjem – se privat flytning

enkelt transport

Det koster ikke en formue at flytte

Ved blot et opkald til os kan vi afgive et tilbud på din flytning, vores kundeservice medarbejdere har mange en baggrund som tidligere flyttemænd. Dette betyder for dig at vi har nemt ved at forstå hvad din flytning omhandler. Priserne er konkurrencedygtige og der er ingen skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser ved flytning med os. Ønsker du flytning af et enkelt møbel, så hjælper vi også med det.
Vi tilbyder altid en løsning på din enkelt transport som er til at forstå.

Fragt af møbler

Hvis du har behov for at få fragtet møbler, f.eks. en sofa, skabe, eller spisebord, så kan du indhente et uforpligtende tilbud fra os. Det eneste du skal gøre for at få et tilbud på fragt er at klike herunder, eller give os et kald på telefonnummeret 91 94 34 94. Vi kommer altid med et godt tilbud, da vi ikke mener flytninger behøves at koste en formue.

Hvorfor bruge professionelle flyttemænd?

Du slipper for at bære

Vores flyttemænd bruger korrekt løfte teknik

Du behøver ikke at leje en stor bil

Vi bruger flytteudstyr som flyttetæpper, seler mm.

Vi er forsikret hvis uheldet er ude

Vil du have et tilbud på en enkelt transport fra et professionelt flyttefirma, kan du nemt ringe på 91 94 34 34, eller udfylde formularen herunder.

faa-gratis-tilbud

Vi som flyttefirma varetager flytning af møbler i hele landet, uanset om der skal flyttes i København, Odense eller Århus – altid til en skarp pris. Vores flyttemænd har arbejdet med transport af møbler og fragt af møbler i en lang årrække. Uanset om du ønsker flytning af en sofa, transport af et skab, eller noget helt andet, hvor du skal have flyttet møbler, så kontakt Døgnflyt.

Vi tilbyder billig transport og flytning af møbler i København, Odense og Aarhus – så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.