Flyttefirma Aarhus

Flyt sikkert og nemt i Aarhus og omegn

  • 91 94 34 34

Flyttefirma Aarhus – Døgnflyt er klar til at hjælpe med din flytning

Få professionel flyttehjælp fra dit lokale flyttefirma i Aarhus. Døgnflyt & Logistik tilbyder skånsom og forsigtig behandling af dine private ejendele. Vi flytter for både private og erhverv.

Hos os får du altid en kvalitets-flytning drevet af ordentlighed. Vi bygger vores forretning på troværdighed, dygtige flyttemænd og et øje for detalje. Ønsker du en flyttepartner i Aarhus eller omegn med fuld forsikring og bedst af alt til en god pris? så er Døgnflyt & Logistik det rette firma for dig.

Flyttefirma Aarhus kan gøre rigtig meget for dig.

Lej flyttekasser fra os når du skal flytte i Aarhus

Dit lokale flyttefirma i Aarhus - Døgnflyt & Logistik kan leje flyttekasser ud til din flytning. Skal vi foretage en sikker flytning, så sikrer vi mere end blot bærearbejdet. Vi lejer også gerne flyttekasser ud til din flytning. Har du behov for pakkemateriale til din flytning i Aarhus, så kan vores flyttemænd levere kasserne og pakkematerialet til dig hurtigt og effektivt.

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan vi i forbindelse med din flytning også sikrer at du får det nødvendige materiale herunder flyttekasser, papir og bobleplast mm.

Tag kontakt til os allerede i dag, vi besvarer beskeder og forespørgsler alle hverdage.

Flytning Privat

Opmagasinering

Erhvervs Flytning

Leje af flyttekasser

5/5

Hurtige og flinke flyttemænd til den bedste pris. Klarede 41 m^2 møbler og kasser på under to timer. Begge var smilende og meget opmuntrende, som gjorde flytningen nem og smertefri.Kan klart anbefale dem, og vil bruge dem til fremtidige flytningsarbejde.

Lukas

FlytteFIRMA i Aarhus? flyt professionelt med os

Skal du flytte i Aarhus eller til/fra Aarhus? Vi er dit lokale flyttefirma i Aarhus. Få en skræddersyet løsning på din flytning. Du kan bestille en enkelt flyttemand eller flere flyttemænd til din flytning. Vi har mange års erfaring og vores dygtige flyttemænd håndterer dit indbo sikkert og professionelt hele vejen igennem.

Søger du en billig flytning i Aarhus, eller en flytning hvor vi foretager alt fra nedpakning til udpakning? Hos os er alle flytninger tilpasset specielt til dit behov. Vi varetager alt fra mindre flytteopgaver til store erhvervs og- kontorflytninger. Uanset hvad dit behov er, kan vores flyttemænd i Århus hjælpe dig afsted med en veludført og sikker flytning.

Fuld forsikret

Dygtige Flyttefolk

Skræddersyet Flytteløsninger

Flyttefirma i Aarhus til det hele

Tunge Løft

Bortkørsel til genbrugsplads

Handymand-Service

Få et flyttetilbud - dit flyttefirma Aarhus

Slip for ondt i ryggen og skader, indhent et flyttetilbud på din flytning i Aarhus fra Døgnflyt & Logistik. Vi udarbejder et tilbud som passer til din flytning. Vores tilbud er altid 100% gennemsigtige og hos os er du sikker på hvad dine penge går til og en flyttepris som er til at forstå.

Du kan roligt læne dig tilbage og vide at du er i sikre hænder når vi flytter for dig. Alle opgaver som vi varetager, bliver udført med lovpligtig flytteforsikring. Med os som din flyttepartner får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere så kontakt os allerede i dag.

Alt starter med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Herefter udarbejder vi et tilbud som er tilpasset dit behov og dine ønsker.

Flytning til eller fra Aarhus - Vi gør det

Skal du flytte til Aarhus eller fra Aarhus til eksempelvis Viborg, Ålborg, Randers, eller måske til København eller Sjælland? Så kontakt os og lad os hjælpe dig med en sikker flytning.Vi flytter i hele landet og Aarhus er ingen undtagelse. Vi kan være behjælpelige med en korrekt udført flytning med forsikring og dygtige flyttemænd. Vores service omhandler alt fra nedpakning i flyttekasser til udlejning af flyttekasser. Med os som dit lokale flyttefirma i Aarhus kan du med ro i sindet vide at alt bliver flyttet og varetaget samvittighedsfuldt.

Flytning fra Aarhus til resten af Jylland gør vi dagligt. Vi flytter ofte helt nord på til Skagen, Hirtshals, Ålborg og resten af Nordjylland.

Skal du have foretaget en flytning fra eller til Aarhus fra eksempelvis Odense, Kolding, Vejle, eller Esbjerg? Så gør vi også gerne det. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Tag kontakt til os allerede i dag, så modtager du et tilbud fra os senest inden for 24 timer (almindelige hverdage).

Vores timepriser i Aarhus

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

timetakst fra

899 kr

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling, fra 2 timer

Stor flyttebil

40 kubikmeter & 2 mand

timetakst fra

1149 kr

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling, fra 2 timer

Du kan blandt andet bruge timeprisen til

  • Flytning
  • Nedpakning i flyttekasser
  • Afmontering af møbler
  • Bortkørsel til genbrugsplads
5/5

Jeg vil give min klare anbefaling til at bruge Døgnflyt og Logistik til at flytte med. I påsken klarede de en stor flytning for os, og klarede det hele til UG. De kom til tiden, de arbejde hårdt, de pakkede bilen forsvareligt, de satte ting hvor vi ønskede - Alt i alt bare super god service og en meget betrykkende flytning. Prisen vi skulle give blev aftalt fra start og var fast .. og desuden en rigtig fair pris.

Helene

Send en hurtig forespørgsel

Sjælland

Hammerensgade 1, 2 sal, 1267 København K

Telefon: 91 94 34 34

E-mail: info@DL-flyt.dk

Jylland

Grenaavej 667, 8541 Skødstrup

Telefon: 91 94 34 34

E-mail: info@DL-flyt.dk