Flyttefirma Aarhus

Flyt sikkert og nemt i Aarhus og omegn

 • 91 94 34 34

Flyttefirma AArhus - klar til at hjælpe med din flytning

Få professionel flyttehjælp fra dit lokale flyttefirma i Aarhus. Døgnflyt & Logistik tilbyder skånsom og forsigtig behandling af dine private ejendele. Vi flytter for både private og erhverv.

Hos os får du altid en kvalitets-flytning drevet af ordentlighed. Vi bygger vores forretning på troværdighed, dygtige flyttemænd og et øje for detalje. Ønsker du en flyttepartner i Aarhus eller omegn med fuld forsikring og bedst af alt til en god pris? så er Døgnflyt & Logistik det rette firma for dig.

Vores timepriser i Aarhus

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

Nu 899

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

Stor flyttebil

40 kubikmeter & 2 mand

1149

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling 2 timer

FlytteFIRMA i Aarhus? flyt professionelt med os

Skal du flytte i Aarhus eller til/fra Aarhus? Vi er dit lokale flyttefirma i Aarhus. Få en skræddersyet løsning på din flytning. Du kan bestille en enkelt flyttemand eller flere flyttemænd til din flytning. Vi har mange års erfaring og vores dygtige flyttemænd håndterer dit indbo sikkert og professionelt hele vejen igennem.

Søger du en billig flytning i Aarhus, eller en flytning hvor vi foretager alt fra nedpakning til udpakning? Hos os er alle flytninger tilpasset specielt til dit behov. Vi varetager alt fra mindre flytteopgaver til store erhvervs og- kontorflytninger. Uanset hvad dit behov er, kan vores flyttemænd i Århus hjælpe dig afsted med en veludført og sikker flytning.

Flyttefirma i Aarhus til det hele

 • Flytning af hus og lejlighed
 • Nedpakning af bolig
 • Afmontering af møbler
 • Opbevaring af møbler
 • Nedpakning i flyttekasser
 • Bortkørsel til genbrugsplads
 • Flytning af tunge møbler
 • Fuld forsikret flytning
 • Flytning privat og erhverv
 • Ned- og udpakning

Få et flyttetilbud - dit flyttefirma Aarhus

Slip for ondt i ryggen og skader, indhent et flyttetilbud på din flytning i Aarhus fra Døgnflyt & Logistik. Vi udarbejder et tilbud som passer til din flytning. Vores tilbud er altid 100% gennemsigtige og hos os er du sikker på hvad dine penge går til og en flyttepris som er til at forstå.

Du kan roligt læne dig tilbage og vide at du er i sikre hænder når vi flytter for dig. Alle opgaver som vi varetager, bliver udført med lovpligtig flytteforsikring.

Alt starter med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Herefter udarbejder vi et tilbud som er tilpasset dit behov og dine ønsker.

Med os som din flyttepartner får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere så kontakt os allerede i dag.

Send en hurtig forespørgsel

Flytning til eller fra Aarhus - Vi gør det

Skal du flytte til Aarhus eller fra Aarhus til eksempelvis Viborg, Ålborg, Randers, eller måske til København eller Sjælland? Så kontakt os og lad os hjælpe dig med en sikker flytning.

Vi flytter i hele landet og Aarhus er ingen undtagelse. Vi kan være behjælpelige med en korrekt udført flytning med forsikring og dygtige flyttemænd. Vores service omhandler alt fra nedpakning i flyttekasser til udlejning af flyttekasser. Med os som dit lokale flyttefirma i Aarhus kan du med ro i sindet vide at alt bliver flyttet og varetaget samvittighedsfuldt.

Flytning fra Aarhus til resten af Jylland gør vi dagligt. Vi flytter ofte helt nord på til Skagen, Hirtshals, Ålborg og resten af Nordjylland.

Skal du have foretaget en flytning fra eller til Aarhus fra eksempelvis Odense, Kolding, Vejle, eller Esbjerg? Så gør vi også gerne det. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Tag kontakt til os allerede i dag, så modtager du et tilbud fra os senest inden for 24 timer (almindelige hverdage).

Lej flyttekasser når du skal flytte i Aarhus

Dit lokale flyttefirma i Aarhus - Døgnflyt & Logistik kan leje flyttekasser ud til din flytning. Skal vi foretage en sikker flytning, så sikrer vi mere end blot bærearbejdet. Vi lejer også gerne flyttekasser ud til din flytning.

Har du behov for pakkemateriale til din flytning i Aarhus, så kan vores flyttemænd levere kasserne og pakkematerialet til dig hurtigt og effektivt.

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan vi i forbindelse med din flytning også sikrer at du får det nødvendige materiale herunder flyttekasser, papir og bobleplast mm.

Tag kontakt til os allerede i dag, vi besvarer beskeder og forespørgsler alle hverdage.

Her holder vi til

Sjælland

Hammerensgade 1, 1267 København K 

Dit ønske er vores prioritet, ring og få et uforpligtende tilbud på din flytning

 • 91 94 34 34
 • info@doegnflyt.dk

Jylland

Grenåvej 667, 8541 Skødstrup

Vi hjælper dig afsted til nye horisonter – tag en uforpligtende samtale og se hvad vi kan gøre for dig. 

 • 91 94 34 34
 • info@doegnflyt.dk