Flyttefirma Århus

Flyttefirma Aarhus

Flyt sikkert og nemt i Aarhus og omegn

Flyttefirma Aarhus – Døgnflyt er klar til at hjælpe med din flytning

Få professionel flyttehjælp fra dit lokale flyttefirma i Aarhus, Døgnflyt & Logistik. Vi tilbyder skånsom og forsigtig behandling af dine private ejendele. Vi tilbyder at flytte for både private og erhverv – så kontakt os gerne, uanset omfanget på flytningen; vi klarer mindre såvel som større flytninger.

Hos os får du altid en kvalitetsflytning drevet af ordentlighed. Vores flytteforretning bygger på troværdighed, dygtige flyttemænd og et øje for detaljen. Ønsker du en flyttepartner i Aarhus eller omegn med fuld forsikring og bedst af alt til en skarp pris? Så er Døgnflyt & Logistik det rette firma for dig.
Vi tilbyder attraktive priser som flyttefirma i Århus og omegn, så kontakt os gerne – så kan vi sammen fastlægge dine behov og finde en skarp pris.

Flyttefirma Aarhus kan gøre rigtig meget for dig.

Lej flyttekasser fra os når du skal flytte i Aarhus

Skal vi foretage en sikker flytning, så sikrer vi mere end blot bærearbejdet. Som dit flyttefirma i Aarhus, kan du leje flyttekasser hos Døgnflyt & Logistik til din flytning. Har du behov for pakkemateriale til din flytning, så kan vores flyttemænd levere kasserne og pakkematerialet til dig hurtigt og effektivt.

Kontakt os og hør nærmere omkring, hvordan vi i forbindelse med din flytning også sikrer at du får det nødvendige materiale herunder flyttekasser, papir og bobleplast mm.

Vi varetager med andre ord alt fra mindre flytteopgaver til store erhvervs- og kontorflytninger. Uanset hvad dit behov er, kan vores flyttemænd i Århus hjælpe dig afsted med en veludført og sikker flytning.

Flytning Privat

Opmagasinering

Erhvervs Flytning

Leje af flyttekasser

Flyt sikkert med os! Vælg rigtigt første gang.

5/5
doegnflyt_medlem_DMF

Flyttefirma i Århus? Professionel flytning hos Døgnflyt & Logistik

Hos Døgnflyt & Logistik kan du få en skræddersyet løsning på din flytning. På den måde varetager vi alt, som du har brug for og ønsker, at vi skal hjælpe med. Du kan bestille en enkelt flyttemand eller flere flyttemænd til din flytning. Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi også komplet flytning, hvor vi står for alle dele af flytningen; lige fra nedpakning til udpakning.

Vi har mange års erfaring og vores dygtige flyttemænd håndterer dit indbo sikkert og professionelt hele vejen igennem. Vi kan bl.a. tilbyde at hjælpe med følgende:

  • Ned- og udpakning
  • Handyman til at hjælpe med at hænge ting op eller lignende
  • Bortkørsel af møbler eller andet på miljørigtig vis
  • Flytning af skrøbelige genstande
  • Flytning for erhverv og private
  • Opbevaring
  • Og meget mere…

Vi skræddersyr din flytning efter behov, så du får hjælp til alt det, du har behov for.

Fuld forsikret

Dygtige Flyttefolk

Skræddersyet Flytteløsninger

Flyttefirma i Aarhus til det hele

Tunge Løft

Bortkørsel til genbrugsplads

Handymand-Service

Få et flyttetilbud fra dit lokale flyttefirma I Aarhus

Slip for ondt i ryggen og skader, indhent et flyttetilbud på din flytning i Aarhus fra Døgnflyt & Logistik. Vi udarbejder et tilbud som passer til din flytning. Vores tilbud er altid 100% gennemsigtige og hos os er du sikker på hvad dine penge går til og en flyttepris som er til at forstå.

Du kan roligt læne dig tilbage og vide at du er i sikre hænder når vi flytter for dig. Alle opgaver som vi varetager, bliver udført med lovpligtig flytteforsikring. Med os som din flyttepartner får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere så kontakt os allerede i dag.

Alt starter med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med flytningen. Herefter udarbejder vi et tilbud som er tilpasset dit behov og dine ønsker.

Ofte stillede spørgsmål til vores flyttefirma:

Kan I hjælpe med at flytte til og fra Århus?
Naturligvis. Vi tilbyder flytteservice i Århus og flytter nærmest hver dag for kunder i området.
Kan I hjælpe mig med at pakke mine ting ned?
Ja, det kan vi. Vi kan stå for både nedpakning og udpakning, hvis du ønsker.
Kan I tilbyde opbevaring, hvis jeg har brug for at opbevare nogle ting i en periode?
Du kan gøre brug af vores mulighed for opbevaring i sikre og trygge omgivelser, når du benytter os som dit flyttefirma.
Kan I flytte for mig i weekender og på helligdage?
Ja, det kan vi sagtens. Du kan gøre brug af vores flytteservice på alle dage – også selvom det er weekend eller helligdag.
Er der mulighed for at få flyttehjælp, hvis man har specielle flyttebehov?
Ja, der er der. Vi har stor erfaring med forskellige typer af flytteopgaver, så vi kan helt sikkert finde en løsning, uanset hvilken udfordring du står overfor.
Flytter I for private?
Ja, det gør vi. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vende dine behov med os.
Flytter I for virksomheder?
Ja, vi flytter også for erhverv. Mulighederne hos os er mange.

Pris på flytning i Aarhus

Planlægger du en flytning i Århus? Som Danmarks næststørste by med en pulserende atmosfære og rige kulturscene, Århus fortjener et flyttefirma, der kender byen ind og ud. Prisstrukturen kan være forvirrende, men alle søger det optimale tilbud. Hos Døgnflyt sørger vi for både overkommelige og klare priser med førsteklasses service.I Århus har vi været med til at lette mange flytteprocesser, og vores baggrund sikrer en stressfri flytning, uanset om du er i centrum eller i forstæderne.For at give en idé om omkostningerne har vi opstillet en generel prisramme for Århus. Døgnflyt er her for at hjælpe dig fra start til slut. Kontakt os for et præcist tilbud.

Vores timepriser i Aarhus

mellem flyttebil

25 kubikmeter & 2 mand

timetakst fra

1099 kr

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling, fra 3 timer

Stor flyttebil

40 kubikmeter & 2 mand

timetakst fra

1450 kr

Pris pr påbegyndt time

minimum bestilling, fra 3 timer

Du kan blandt andet bruge timeprisen til

Send en hurtig forespørgsel

Vi er stolt medlem af:

doegnflyt_medlem_DMF
dtl_medlem_døgnflyt

LEJ EN FLYTTEMAND I ÅRHUS TIL DIN FLYTNING​

Skal du flytte til eller fra Aarhus til eksempelvis Viborg, Ålborg, Randers – eller måske til København eller Sjælland? Så kontakt os, og lad os hjælpe dig med en sikker flytning. ​
Vi flytter i hele landet, og Århus er derfor ingen undtagelse. Vi kan være behjælpelige med en korrekt udført flytning med forsikring og dygtige flyttemænd. Med os som dit lokale flyttefirma i Århus kan du med ro i sindet vide, at alt bliver flyttet og varetaget samvittighedsfuldt.​
Skal du have foretaget en flytning fra eller til Aarhus fra eksempelvis Odense, Kolding, Vejle eller Esbjerg? Så gør vi også gerne det. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig. Kontakter du os på en normal hverdag, modtager du et tilbud fra os senest inden for 24 timer. ​

Sjælland

Hammerensgade 1, 2 sal, 1267 København K

Telefon: 91 94 34 34

E-mail: info@DL-flyt.dk

Jylland

Grenaavej 667, 8541 Skødstrup

Telefon: 91 94 34 34

E-mail: info@DL-flyt.dk

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud