Om Os

Vi er det flyttefirma som du står og mangler

Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele landet og vi tilbyder altid de bedste priser til netop din flytning. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring.

Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt fra ned-paknings service, flytning på tværs af landet, eller flytning i samme by. Som flyttefirma tilbyder vi flytning til ethvert budget, derfor er vi sikre på at vi finder den bedste løsning netop til dig.

Alle vores flyttevogne er udstyret med det nyeste udstyr inden for telematik, hvilket sikrer at koordinatorne altid kan følge med i real time. Vi kan se hvor ethvert køretøj befinder sig 24 timer i døgnet. Dette er et af de vigtigste tiltag i vores vognpark.

faa-gratis-tilbud

 

Nedpakning

Ønsker du et professionelt flyttefirma til at varetage nedpakningen for din familie og dig?

Igennem mange år har Døgnflyt & Logistik varetaget transport og flytteopgaver. Vores fokus ligger på en behagelig modtagelse af kunde, hvor ønsker omkring opgaven bliver forstået – detaljer bliver noteret og misforståelser bliver undgået. Forståelse er en af vores byggesten. Kun de bedste løsninger er tiltfredstilende hos os for vores kunder. Vi forbedrer konstant ved hjælp af vores kvalitetssikring så alle kunder modtager den samme gode oplevelse.

Uanset hvor du ønsker at flytte I Kongeriget kan vi være behjælpelige med vores super service.

 

Vi tilbyder opbevaring til alle vores kunder, uanset om der skal opbevares enkelte møbler eller et helt hjem. Læs mere om opbevaring her

Har du i tankerne om at sætte kursen til udlandet. Vi tager gerne turen med dine møbler til nært og fjernt. Læs mere om udlands-flytning her

 

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

UDFYLD VENLIGST FORMULAREN


 

Amit

“Professional and friendly movers”
We moved yesterday and are extremely happy with the way our house goods were moved. The movers Diehard, Eddie and Adi were very fast, efficient and careful. We didnt had a single scratch to our goods or the house. They were friendly and had a very good sense of humour which made moving easy. They were really professionals. I am extremely happy with them and would definitely like to use them again when i move the next time. Regards, Amit

 

Cecilie Pedersen
Vi har haft en fantastisk flytning med døgnflyt! Kristian og Adam kom til tiden, og var effektive og passede rigtig godt på vores ting!
Kan varmt anbefales.

 

 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud