Om Os

Fleksibelt flyttefirma til alle behov

Døgnflyt & Logistik er firmaet du står og mangler til at løse dit flyttebehov. Vi flytter i hele Danmark, og vi tilbyder også flytning til udlandet. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har erfaringen, flyttevognene, og den bedste forsikring.

Vores mission er at udføre en pris og kvalitetsbevidst flytning. Vi tilbyder alt indenfor flytning, alt lige fra ned-pakning i flyttekasser, til flytning på tværs af landet. Som flyttefirma er vi meget opmærksomme på at være et firma som er forløber i kampen om at minimere Co2 udslip, og være med i den grøn omstilling.

Flyttefirma med fokus på en bæredygtig fremtid.

Blandt vores tiltag har alle vores flyttebiler partikelfilter, 80 % af vores flyttebiler er EURO 6 norm.  

Som aktører på markedet vil vi udvise ansvar og være med til at gå en  bæredygtig fremtid i møde, derfor indkøber vi udelukkende materialer som er produceret af FSC godkendte virksomheder. 

Når du bestiller os til din flytning er alle papir materialer som stammer fra træprodukter, eksempelvis flyttekasser og pakkepapir, kommer det udelukkende fra FSC godkendte producenter. Det er del af vores klima ansvar. 

Døgnflyt & Logistik er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening). 

Mange gode grunde til at vælge os til din flytning, vores medlemskab af DMF er kvalitetsstemplet som sikrer dig en god flytteoplevelse. Der er mange krav til alle flyttefirmaer som søger optagelse i foreningen, og det er langt fra alle som bliver optaget. 

Vi er stolt medlem af:

doegnflyt_medlem_DMF

Medarbejder trivsel og vores flyttemænd

Hos os tager vi ære i vores arbejde, det at være flyttemand er et hårdt arbejde og netop derfor tager vi kampen op imod løndump. Vores flyttefirma er stolt medlem af DTL og DMF. Transportoverenskomsten mellem DTL’s arbejdsgiverforening og 3F Transportgruppen sikrer alle ansatte hos Døgnflyt & Logistik den rigtige løn, og de rigtige vilkår. Det er vi stolte af, det er også en del af din sikkerhed, for ved at bruge vores flyttefirma så er du med til at styrke det danske arbejdsmarked. 

Vi er stolt medlem af:

dtl_medlem_døgnflyt

Susanne B

Jeg har flyttet med Døgnflyt to gange og begge gange gik det super godt og effektivt. En god flok søde, hjælpsomme og dygtige drenge fik hurtigt lavet et dobbeltflyt, hvor vi skulle bytte to lejligheder – begge fra 4. sal. Og til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!

Cecilie P

Vi har haft en fantastisk flytning med døgnflyt! Kristian og Adam kom til tiden, og var effektive og passede rigtig godt på vores ting!
Kan varmt anbefales.

Loney S

Jeg har flyttet flere gange med døgnflyt og logistik, og kan kun på det varmeste anbefale firmaet. Til min flytning her i december fremsendte firmaet to topprofessionelle flyttefolk, de ankom til tiden, var super velorganiserede, hurtige, præcise, imødekommende og samarbejdende. Jeg ville gerne give flere stjerne hvis det var muligt.

Alt inden for flytning finder du hos os

Flytning kan være besværligt og krævende, derfor er du i gode hænder hos os, vi flytter for private, såvel som for erhverv. Hen over mange år har vi rigtig mange tilfredse kunder og folk som vi har hjulpet med deres flytning. En bred vifte inden for flytning, med alt fra tunge løft til flytning af skrøbelige genstande, vi er sikre på at når du skal flytte, så har vi en løsning til dit behov. 

Døgnflyt & Logistik, din partner når der skal flyttes.

Vi kan alt fra det at flytte de meget krævende møbler og flytteentrepriser, til det som er helt lavpraktisk, fx. det at køre noget til genbrugspladsen, eller klare en større oprydning af arkiv eller kontor flytning.

Igennem mange år har Døgnflyt & Logistik varetaget transport og flytteopgaver. Vores fokus ligger på en behagelig modtagelse af dig som vores kunde, hvor ønsker omkring opgaven bliver forstået – detaljer bliver noteret og misforståelser bliver undgået. Vi anbefaler at tage en dialog med vores flyttekonsulent når du skal flytte. Ring til os allerede i dag på 91 94 34 34.

Mange års erfaring og robust kapacitet løser dine behov

Dygtige flyttefolk, en vognpark som klima venlig. Tøv ikke med at kontakte os når du skal have dine møbler eller bohave til opbevaring, vi kan hjælpe med at opbevare dit bohave for dig, om du har enkelte møbler eller et helt hjem. 

Skulle du stå for en flytning til udlandet, så gør vi det også tit. Vi tager gerne turen og passer på dine møbler under flytningen. Læs mere om udlands-flytning her.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud