Flytning til Sverige

Er du på udkig efter et flyttefirma som kan tage sig af din flytning til Sverige? Vi er eksperter på området inden for udlandsflytning. Igennem mange år har vi udført diverse internationale flytteopgaver, store som små. Døgnflyt & Logistik tager sig af flytning af store huse eller lejligheder, til helt ned til mindre kollegieværelser som skal flyttes til eller fra Sverige. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Ved flytning over grænser er der regler som skal overholdes, med os er du sikker på at alt bliver udført helt korrekt.

Flytning til Sverige som du ønsker det

Hos Døgnflyt & Logistik er hele flytteprocessen nem og ligetil. Vi er behjælpelige og imødekommer alle ønsker du har ved din flytning, flyt med os og mærk hvordan du er i centrum. Vores kundeløfte er at alle vores kunder fortjener den bedste service. Hele vores process er med henblik på kundeservice, alt fra indledene forespørgsel til endt flytning, intet er overladt til tilfældighederne.

For os er det vigtigt at din flytning forløber som ønsket, vi har en bred vifte af kompetencer som med sikkerhed kan imødekomme dine ønsker. Med os som flyttefirma sammensætter vi din flytning med det rette antal flyttefolk, den korrekte størrelses flyttevogn, og prisen som passer til dit serviceniveau.

SEND OS EN HURTIG FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, mange gange allerede samme dag

Komplet flytning til Sverige

Sverige dækker et stort areal på kortet, og dette betyder at der kan være lang distance der hvor du flytter til. Af denne grund er det essentielt at alt som bliver flyttet er håndteret korrekt. Nedpakning er en helt væsentlig faktor for en god flytning. Ved flytning med Døgnflyt & Logistik tilbyder vi nedpakning i flyttekasser, som vi naturligvis stiller til rådighed. Her medbringer vi alle nødvendige pakkematerialer som pakkepapir, bobleplast, indsats til glas. Vores dygtige flyttemænd har daglig erfaring med pakning af skrøbelige genstande og almindelig bohave. Prioriteten ved enhver flytning er professionalisme og en super udført flytning.

Nem flytning til Sverige – Døgnflyt & Logistik

  • Flytning med forsikring
  • Effektiv flytning
  • Fleksibilitet
  • Nem booking
  • Gratis flyttetilbud
  • Ingen økonomiske overraskelser

Billig flytning til Sverige

Ønsker du at indhente et tilbud på en flytning til Sverige kan du roligt gøre dette hos Døgnflyt & Logistik, vi har overblikket og kendtskabet når det handler om international flytning særligt til vores naboland Sverige.

Hos os er det altid 100% gratis og uforpligtende at indehente et tilbud på flytning til Sverige. For at vi give dig den bedste service når du indhenter et flyttetilbud på flytning til Sverige er det vigtigt at du har kendskabet til hvor du flytter fra, og destinationen du ønsker at flytte til i Sverige. Da landet er meget stort og grænser op til Danmark, Norge og Finland er der meget stor forskel på distancen. Ved internationale flytteopgaver er de to største faktorer som spiller en rolle for prisen distancen og volumen/flyttegodsets mængde.

Du kan altid ringe til os og tage en dialog om hvordan vi kan sammensætte din flytning, dette er uforpligtende og giver et godt indblik i hvilken pris din flytning befinder sig på. Skal du have en fast tilbudspris på din flytning til Sverige kan vi naturligvis også være behjælpelige med det.
For at indhente et fastpris tilbud på flytningen kan du nemt gøre det ved at udfylde kontakt formularen – husk det er 100% Gratis og Uforpligtende

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud