Skal du flytte til Malmø?

Der kan være mange grund til, at du flytter til Malmø. Det kan være, du gerne vil opleve Skåne, måske et nyt arbejde eller også ønsker du at opleve udlandet, uden at skulle for langt fra Danmark. Det vigtige ved en international flytning er dog, at du har fat på de helt rigtige til at hjælpe dig. Hos Døgnflyt kan hjælpe de eventyrlystige, der gerne vil flytte fra København til Malmø – eller omvendt- da vi netop har ekspertisen i disse internationale flytninger. Det letter lasten for dig, der skal flytte, sådan at du ikke selv skal have styr på: vognmandstilladelser, den rette flyttevogn, hvor meget der må lastes, toldregler, at stable og indpakke genstande helt korrekt, sådan at de ikke tager skade, og meget mere – det klarer vi for dig!

SEND OS EN HURTIG FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, mange gange allerede samme dag

Danskerne er vilde med Malmø

Omtrent 9.000 danskere har bopæl i Malmø kommune, og når danskerne egentlig flytter til Sverige, så er det oftest Malmø, de bosætter sig i. Boligpriserne, bilkøb, børneinstitutioner og meget andet er områder, danskerne sparer penge på i Sverige, der gør Malmø en attraktiv flyttedestination. Derudover er det super-nemt at flytte fra København til Malmø – og omvendt, at flytte fra Malmø til Sjælland – når I har fat på det rette flyttefirma! Hos Døgnflyt garanterer vi professionelt arbejde, der gør jeres internationale flytning en så nem og sikker proces som muligt. Vi har god erfaring med internationale flytninger og dygtige medarbejdere, der lægger en dyd i at udføre et seriøst stykke arbejde, sådan at vi lever op til jeres behov.

Gode råd til dig, der flytter til Malmø

Der er nogle vigtige regler, du skal have styr på, når du flytter til Malmø, bl.a.:

  • Melde din flytning til Malmø inden for den første uge til Skatteverket i Sverige
  • Meddele din flytning til det danske CPR-register
  • Skal du bo i Sverige i mere end 12 måneder, skal du registreres i folkeregistret has Skatteverket.
  • Medbringe pas eller anden form for gyldig dokumentation

Som dansk statsborger omfattes man af en fælles nordisk folkeregisteraftale. Dette betyder, at du frit kan flytte til Malmø uden at skulle søge om opholdstilladelse eller generelt have et bestemt formål. Vi kender reglerne, forholdene og med vores erfaring, har du en et godt flytteteam med på holdet.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud