Flyttefirma København

Flyttefirmaet som går hele vejen. Vi klarer din flytning uden bekymring.

  • 91 94 34 34

Flyttefirma I København - Personlig Service & Skarpe Priser

Flyttefirma i København og omegn til at varetage din flytning på professionel vis. Vores dygtige flyttefolk med rolige hænder kan stå for selv de mest krævende opgaver. Hvis du står overfor en flytning i København og omegn, kan vi hjælpe dig til en vellykket flytning.
Hos Døgnflyt hjælper vi dig igennem din flytning, så den foregår gnidningsfrit og med sans for detaljer. Vi prioriterer at vores kunder er trygge under hele forløbet. Vores erfaring strækker sig langt, alt fra små til store flytninger, privat- og erhvervsflytninger.

Lad vores flyttefirma klare det hele for dig. Vores erfaring siger, at det er nemmest, du bruger et flyttefirma, hvor du får det hele på én gang: Nedpakning, løft, kørsel og udpakning. Vi er ikke blot et flyttefirma, som flytter dine ting fra A til B, vi er med dig hele vejen.

Send en hurtig forespørgsel

Erhvervs Flytning

Opbevaring

din flytning - vores faglige stolthed

Døgnflyt & Logistik er det flyttefirma som bestræber sig efter at udvise professionalisme fra flyttebranchen, og være en aktør i at flytte sikkert og efter reglerne. Vi lægger en dyd i, at du får en oplevelse du kan huske positivt tilbage på. Vi sikrer dig erfarne flyttefolk som led i en sikker flytning.

Mange tilfredse kunder

Et flyttefirma som sætter ære i en god flytning

VIL DU VIDE MERE?

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 78 77 16 43 for at få et uforpligtende og gratis tilbud på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hurtig flytning gennemført af Adam og Filip. Kom til tiden og flytningen blev gennemført indenfor aftalte pris. Kan kun varmt anbefale virksomheden.

Peter Dahl

Døgnflyt havde stabile og rolige flyttemænd som jeg slet ikke var bange for at lade håndtere mine hvide møbler. Den bedste flytning jeg har haft og det var nummer 5, så jeg vil varmt anbefale dem!

Michella Lexander

FlytteFIRMA i København og omegn? Flyt sikkert og nemt med os

Uanset om du flytter lokalt i København, eller til eller fra København, så er vi sikre på at vi kan hjælpe. Dagligt varetager vi diverse flytteopgaver rundt omkring i landet, så tøv ikke med at kontakte os og få dit flyttefirma til at give en hånd.