Flyttefirma København

Flyttefirmaet som går hele vejen. Vi klarer din flytning uden bekymring.

  • 91 94 34 34

Professionelt flyttefirma i København

Hvis du er på udkig efter et kompetent flyttefirma i København, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi at stå for en vellykket flytning i København og omegn. Vi varetager flytningen på professionel vis, så du kan være 100 % tryg ved os. Vores dygtige flyttefolk med rolige hænder kan stå for selv de mest krævende opgaver.
Vi prioriterer, at vores kunder er trygge under hele forløbet. Hos Døgnflyt & Logistik hjælper vi dig igennem din flytning, så den foregår gnidningsfrit, og her har vi sans for detaljer hele vejen igennem. Som dit flyttefirma i Storkøbenhavn har vi også god erfaring med at flytte, selvom pladsen er træng. Med mange mennesker, der færdes i storbyen, kan det være en stor udfordring at få flyttet under de rette vilkår. Det hjælper vi hos Døgnflyt & Logistik gerne med.

Send en hurtig forespørgsel

Erhvervs Flytning

Opbevaring

din flytning - vores faglige stolthed

Døgnflyt & Logistik er det flyttefirma som bestræber sig efter at udvise professionalisme fra flyttebranchen, og være en aktør i at flytte sikkert og efter reglerne. Vi lægger en dyd i, at du får en oplevelse du kan huske positivt tilbage på. Vi sikrer dig erfarne flyttefolk som led i en sikker flytning.

Mange tilfredse kunder

Et flyttefirma som sætter ære i en god flytning

VIL DU VIDE MERE?

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 78 77 16 43 for at få et uforpligtende og gratis tilbud på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hurtig flytning gennemført af Adam og Filip. Kom til tiden og flytningen blev gennemført indenfor aftalte pris. Kan kun varmt anbefale virksomheden.

Peter Dahl

Døgnflyt havde stabile og rolige flyttemænd som jeg slet ikke var bange for at lade håndtere mine hvide møbler. Den bedste flytning jeg har haft og det var nummer 5, så jeg vil varmt anbefale dem!

Michella Lexander

FlytteFIRMA i København og omegn? Flyt sikkert og nemt med os

Uanset om du flytter lokalt i København, eller til eller fra København, så er vi sikre på at vi kan hjælpe. Dagligt varetager vi diverse flytteopgaver rundt omkring i landet, så tøv ikke med at kontakte os og få dit flyttefirma til at give en hånd.

Det bedste flyttefirma i København til skarpe priser

Vores erfaring strækker sig langt; alt fra små til større flytninger. Vi varetager desuden både privat- og erhvervsflytninger. Vi strækker os langt for vores kunder, så fortæl os gerne nærmere om dine behov og lad os finde en løsning.
Skal dit erhverv flytte til nye lokaler, kan vi være behjælpelige med at sørge for en effektiv og gnidningsfri flytning af virksomheden. Lad os snakke sammen om jeres ønsker, så sørger vi gerne for, at alt erhvervsinteriør bliver flyttet fra A til B. Det samme gælder ved flytning af hus og lejlighed. Vi kan løse opgaven som dit flyttefirma – uanset om du skal have flyttet ting fra et enkelt værelse eller en kæmpestor villa.
I forbindelse med flytning kan man nogle gange have brug for ekstra opbevaring. Det er ikke altid, at fraflytnings- og indflytningsdato passer sammen. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til opbevaring i forbindelse med flytning. Vi tilbyder opbevaring både over korte og længere perioder.

Lad os hjælpe dig med at komme godt videre

Som en del af vores ydelser kan du også få hjælp til at pakke alt ned. Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle pakke alle ens ejendele ned. Døgnflyt & Logistik tilbyder både ned- og udpakning af flyttekasser, så du kan komme godt på plads.
Når man flytter, er der også en masse praktiske opgaver, der skal styr på. Vores dygtige flyttemænd kan også lejes til at sætte ting op for dig. Benyt dig af en af vores handymen til at sætte ting op; alt lige fra gardiner til lamper, billeder og lignende. Så kan du hurtigt føle dig hjemme i de nye omgivelser. En handyman fra Døgnflyt & Logistik kan også hjælpe dig med at samle møbler og elektronik.
Vores ønske er, at du kommer godt på plads det nye sted – og at du får sagt godt farvel til det gamle. For at gøre processen lettere kan vi også tilbyde dig at stå for slutrengøringen; både ved ud- og indflytning. I den forbindelse tilbyder vi også komplet flytning, hvor vi står for alle dele af flytningen; alt lige fra nedpakning til udpakning og alt derimellem. Vi skræddersyr flytningen efter dine behov.

Vi er de rette fagfolk til opgaven

Lad vores flyttefirma klare det hele for dig. Vores erfaring siger, at det er nemmest, du bruger et flyttefirma, hvor du får det hele på én gang: nedpakning, løft, kørsel og udpakning. Vi er ikke blot et flyttefirma, som flytter dine ting fra A til B – vi er med dig hele vejen. Vi er eksperter i flytning af skrøbelige genstande, og vi har naturligvis forsikring på vores ydelser. På den måde kan du være helt tryg ved at vælge os som flyttefirma.

Ofte stillede spørgsmål til vores flyttefirma:

Tilbyder I at hjælpe med flytningen i København?
Ja, det gør vi. Vi dækker et stort område i og nær København, hvor vi udfører flytteopgaver for kunder stort set hver dag.
Kan man få hjælp til nedpakningen?
Ja, bestemt. Vi tilbyder at stå for både nedpakning og udpakning.
Kan jeg få opbevaret mine ting hos jer, når jeg står midt i en flytning?
Ja. Du kan med fordel benytte dig af vores tilbud om opbevaring, hvis du over en kortere eller længere periode har brug for et sted at opbevare dine ting. Under sikre forhold er dine ting trygge i vores hænder.
Er der mulighed for, at I kan varetage flytningen i weekenden?
Ja, vi flytter alle dage. Ligegyldigt om det er weekend, helligdag eller noget tredje. Vi står altid til rådighed.
Kan I tilbyde flyttehjælp til mig med specielle flyttebehov?
Det kan vi. Vi har god erfaring med varierende flytteopgaver og kan med garanti også hjælpe dig.
Tilbyder I jeres hjælp til private?
Naturligvis. Kontakt os gerne, så vi kan snakke nærmere om dine behov.
Udfører I også flytning for erhverv?
Ja, vi flytter ofte for erhverv i København og omegn.

Din flytning – vores faglige stolthed

Døgnflyt & Logistik er et flyttefirma, som bestræber sig efter at udvise professionalisme fra flyttebranchen og være en aktør i at flytte sikkert og efter reglerne. Vi lægger en dyd i, at du får en oplevelse, du kan huske positivt tilbage på. Vi sikrer dig erfarne flyttefolk, som led i en sikker flytning.
Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores priser for at agere flyttefirma for dig i København.