Flyttefirma København

Flyttefirma København

Flyttefirmaet som går hele vejen. Vi klarer din flytning uden bekymring. 

Professionelt flyttefirma i København

Hvis du er på udkig efter et godt flyttefirma i København, så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi dygtige flyttefolk, som er lokal kendte i København og omegn. Vi har nye flyttebiler som er med til at udføre en sikker og professionel flytning.

For os som flyttefirma har højste prioritet at vores kunder er trygge under hele forløbet. Når du vælger os som dit flyttefirma i København, så kan du vide dig sikker i at vi er med dig hele vejen, fra start til slut. Hos Døgnflyt & Logistik hjælper vi dig igennem hele flytteprocessen. Alle vores ansatte og flyttefolk har mange års erfaring og kan hjælpe dig med din flytning.

Send en hurtig forespørgsel

Erhvervs Flytning

Opbevaring

Din flytning - vores faglige stolthed

Døgnflyt & Logistik er det flyttefirma som bestræber sig efter at udvise professionalisme fra flyttebranchen, og være en aktør i at flytte sikkert og efter reglerne. Vi lægger en ære i, at du får en oplevelse du kan huske positivt tilbage på. Vi sikrer dig erfarne flyttefolk som led i en sikker flytning.

Mange tilfredse kunder

Står du overfor en flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 91 94 34 34. Så kan vi udregne et tilbud på din flytning. Det er 100% uforpligtende.

Flyttefirma i København og omegn? Flyt sikkert og nemt med os

Uanset om du flytter lokalt i København, eller til eller fra København, så er vi sikre på at vi kan hjælpe. Dagligt varetager vi diverse flytteopgaver rundt omkring i landet, så tøv ikke med at kontakte os og se hvordan vi kan hjælpe dig bedst med din flytning i København.

Vi flytter tit her:

  • Østerbro
  • Frederiksberg
  • Islands Brygge
  • København K
  • Vesterbro
  • Amager
  • Nørrebro
×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud