Timepris Flytning

Timepris flytning - En flytteløsning som er til at forstå

Flyt på timepris basis med Døgnflyt & Logistik, med os som din flyttepartner får du faglig og kompetent flyttehjælp. Du kan være sikker på at din flytning bliver foretaget i overenstemmelse med reglerne indenfor flyttebranchen. Når du bestiller en timepris flytning hos os kan du med god samvittighed vide at alt er foretaget lige efter reglementet, og bedst af alt til en pris som er til at forstå. 

Vores flyttemænd har musklerne til at løfte de sværeste opgaver, fra bestillingskontoret har vi ekspertisen til at rådgive dig i forhold til din kommende flytning. Med mange år i branchen kan vi garantere dig kompetente flyttefolk og gode løsninger til din flytning. Er du i tvivl omkring hvilken flyttebil eller løsning der passer til dit behov, så tøv ikke med at kontakte os.  

Herunder kan du se de mest populære timepriser på flytning, samt et udpluk af de forskellige flyttebiler som man kan bestille hos os. Kræver din flytning en anderledes løsning er vi sikre på at vi også kan hjælpe. 

Flyt med os på timepris basis - sådan fungerer det

Uanset hvor henne i landet du skal have flyttet, så er vi klar til at yde en uovertruffen service. Det har aldrig været nemmere at flytte, du vælger hvilken løsning der passer til dit behov – baseret på flyttebilens størrelse samt antal af flyttemænd. Så står vi for resten. Vi gør det fleksibelt, sikkert og nemt for dig at flytte. Bestil timepris flytning med os i dag, eller kontakt os for yderligere rådgivning.  

Flyttepriser generelt – se mere her 

Når du flytter med os, så støtter du op imod løndumping, underbetaling af ansatte og lige markedsvilkår i flyttebranchen. Vi og du er med til at gøre en forskel. 

Vi er medlem af DMF(Dansk møbeltransport forening)

Vi er også medlem af DTL(Dansk Transport og Logistik) som er en brancheorganisation for det danske transporterhverv.

Vi er stolt medlem af:

FLYTTEFIRMA PRISER: HVAD KOSTER EN FLYTNING MED DØGNFLYT?

Hos Døgnflyt vil vi altid tilbyde en fair pris for din flytning, og tilbyde dig et tilbud på din opgave. Du kan få rådgivning af en af vores flyttekonsulenter ved at ringe til, eller skrive til os. Herunder kan du se nogle af vores flyttefirma-priser.

Alle priser er inkl. moms.

 • 2 flyttefolk + Flyttevogn med 25 kubikmeter pr. time = 1099 kr
 • 2 flyttefolk + Flyttevogn med 50 kubikmeter pr. time = 1449 kr
 • 3 flyttefolk + Flyttevogn med 25 kubikmeter pr. time = 1499 kr
 • Opstart udenfor København & Århus fra 450 kr.
 • Ved weekend flytning – Lørdag +25%, Søndag +50% oveni angivet timepris taksten.
 • Gebyr ved genstande over 80 kg – fra 350 kr.
 • Tidsforbrug udregnes altid pr. påbegyndt time.
 • Tiden starter på startadressen, og slutter når opgaven er løst.
 • Ved alle timepris flytteopgaver er startbestillingen fra minimum 3 timer.

Priseksempel på flytning:

 • 2 flyttemænd stiller op med en flyttevogn med 25 kubikmeter
 • Gratis opstart inden for Aarhus, eller København
 • Inklusiv i prisen er forsikring
 • Ca. 40-50 kvm bolig
 • Fra 1. sal til 1.sal
 • Flytteløsning på timepris basis á 1099 kr
 • 3 timer x 1099 kr pr. time. Total = 3.297 krflyttemand priser

Vi har tidligere flyttet for b.la.

Timepris flytning - hvilken flyttebil skal jeg vælge?

Når du står og skal flytte, så er den nemmeste måde ved en timepris flytning, her afregner du for den tid som er brugt på din flytning. Selve valget omkring flyttebilens størrelse kan nogle gange være lidt svær, hvis du er i tvivl, så kan du altid modtage rådgivning fra os omkring vores professionelle vurdering. Flyttebiler kommer i mange forskellige størrelser, herunder kan du se to forskellige typer af flyttebiler. 

flyttemand københavn

Vi er altid klar med råd og vejledning

Står du stadig med overvejelser omkring hvordan din flytning skal foregå, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Det er 100% uforpligtende. Tal med os i dag, og se hvad vi kan gøre for dig. 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud