Melding af flytning

Hvem skal man melde flytning til?

Når du flytter til en ny bopæl, er der mange ting at huske på. Vi hjælper dig med at holde styr på det hele. Først og fremmest skal du have pakket alle dine ting ned i flyttekasser og fragtet dem til din nye bolig. Det kan være en stor udfordring. Men det er ikke det eneste, der skal klares, når du skal flyttes. 

Din flytning skal meldes til folkeregistret, du skal flytte læge, og så skal din arbejdsgiver også have besked om din nye adresse. Virker det uoverskueligt?
Her finder du en liste over de ting, du skal huske, og vi står klar til at hjælpe dig med flytningen og alt, hvad den indebærer.

hvem skal man melde flytning til

Huskeliste til afmelding ved flytning

Vi ønsker at gøre flytningen så nem som mulig for dig. Derfor giver vi dig her nogle tips, så du husker det hele. Du skal særligt huske disse ting:

  • Udflytningssyn: Sammen med din udlejer skal boligen gennemgås, så I kan finde frem til de ting, der skal fikses, og hvem der skal betale for dem, inden den nye lejer flytter ind.
  • Boligstøtte: Du kan hurtigt finde ud af, om du kan søge dette til din nye bolig.
  • Forsikringer: Husk at tjekke dine forsikringer, så du ved, om du skal ændre noget, når du flytter. Mangler du en flytteforsikring? Vi tilbyder dig den bedste flytteforsikring i Danmark!
  • Flyttehjælp: Book en varevogn eller hyr et flyttefirma til at hjælpe dig med at fragte alle tingene. Vi sørger for alt fra levering til afhentning, så det bliver nemt for dig at flytte.

Sådan foregår erhvervsflytning

Hvordan flytter man en virksomhed? Det behøver slet ikke at være besværligt. Det vigtigste er, at virksomhedens adresse flyttes og opdateres i CVR-registret. Og så bør du melde flytningen til alle dine samarbejdspartnere, så de ved, hvor de skal finde dig. Husk desuden at opsige dit lejemål i god tid, så du ikke hænger på huslejen. 

Med disse råd er du godt på vej til at komme nemt gennem flytningen af din virksomhed. 
Vores flyttekonsulenter sørger gerne for at udarbejde en flytteplan, så flytningen kan forløbe nemt og hurtigt. 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud