Leje af flyttekasser

Leje af flyttekasser til dit behov

Leje af flyttekasser? Når du flytter med Døgnflyt & Logistik kan du nemt leje flyttekasser fra os. Vores kasser kan du få i god tid op til flytningen, så du roligt kan pakke ned. Skulle du være sent ude, så kan vi også sørge for en hurtig levering. Vores dygtige flyttefolk kan også hjælpe dig med at pakke flyttekasserne ned, eller ud. 

Hvor mange flyttekasser skal du bruge?

Fordelen ved at flytte professionelt med Døgnflyt & Logistik er at du altid har rådgivning lige ved telefonen, så du kan altid ringe ind til os og spørge til råds eller få vejledning. Når du bestiller en flytning hos os fremsender vi altid en vejledning som du kan benytte dig af, vores vejledning tager dig igennem hele flytteprocessen. Vi rådgiver dig også omkring hvor mange flyttekasser du skal bruge. 

Kontakt os nu og hør nærmere. 

Når du flytter med os støtter du det Danske Arbejdsmarked

dtl_medlem_døgnflyt
doegnflyt_medlem_DMF

Få leveret flyttekasser helt indenfor døren

Vi vægter altid en god oplevelse hele vejen igennem, når du bestiller flyttekasser fra os, så leverer vi dem lige der hvor du vil have dem. Og når du er færdig med at pakke ud, så henter vi flyttekasserne hjem igen. 

Du kan få det hele hos os

Flyttekasser til flytningen er nødvendigt, men du kan også få alt andet du skal bruge: 

  • Mærkater
  • Bobleplast
  • Folie
  • Kant lister

Vores flyttekasser er af professionel kvalitet, 7 mm. hæftet og af højeste kvalitet. 

Tobias og Mathias fra Døgnflyt og Logistik udførte flytningen til vores fulde tilfredshed De kom til aftalt tid og udførte arbejdet hurtigt og yderst professionelt Vi giver vores bedste anbefaling til Døgnflyt og Logistik, men først og fremmest til “flyttemændene”
Susanne B Nielsen
Vi skulle flytte fra København til Nordsjælland. Vi havde blandet andet to kæmpe sofaer der skulle fra 10. Sal ned ad trapperne. Mads og Martin tog det i stiv arm og var meget dygtige. De passede godt på vores ting og jeg ville klart bruge firmaet en anden gang. Kun gode ting at sige herfra 👌👍
Natazja
Helt i top. Professionel, effektiv, omhyggelig, venlig, billig. Vi har nu brugt dem to gange. Første gang var for tre år siden og sidst var i starten af februar, og begge gange var vi fuldt ud tilfreds. Og i morgen reder de os ud af en knibe med en dags varsel.
Lars KB
×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud