Privat Flytning

Privatflytning i hele landet

Søger du professionel og omhyggelig flytning, så kan du trygt overlade den til os. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og du er altid sikret kyndig rådgivning og god flytteservice.

Vi foretager dagligt flytteopgaver i forskellige dele af landet som f.eks. København, Aarhus, Ålborg og Odense. Hvis du søger en flytning internt i samme by, eller skal flytte fra den ene ende af landet til den anden, så står vi klar til at hjælpe dig med en nænsom flytning.

Døgnflyt dækker hele landet

Privat flytning med fast pris eller timepris

Vi flytter i hele Danmark, og vi tilbyder altid de bedste priser til din flytning. Du er altid sikret den bedste løsning netop til dig, og derfor tilbyder vi to prissammensætninger.

Hvis du vælger en fast pris, vurderes denne ud fra mængden og distancen for flytningen. Ved en fast pris ved du lige præcis, hvad din flytning kommer til at koste.

Hvis du vælger vores faste timepris løsning varierer prisen alt afhængig af, hvor mange flyttemænd og hvor stor en flyttevogn, du har brug for. Jo større flyttebil og jo flere flyttemænd, jo mere vil flytningen koste i timen. Her betaler du for det, du bruger.

Modtag professionel rådgivning og et uforpligtende flyttetilbud

Hos os er du altid sikret erfarne flyttefolk og en sikker flytning, fordi vi lægger en dyd i at yde den bedste service til vores kunder.

Vores mission er at udføre en kvalitetsbevidst flytning, og vi går rigtig langt for at få glade kunder. Vores erfaring og faglighed gør, at vi kan hjælpe vores kunder med alle behov.


Ring til os i dag for at få et uforpligtende tilbud og en snak om, hvordan vi bedst planlægger og udfører din kommende flytning.

Vil du vide mere?

Står du overfor en privat flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 78 77 16 43 for at få et uforpligtende tilbud

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud