Privatflytning

Privatflytning i hele landet

Søger du professionel og omhyggelig flytning, så kan du trygt overlade den til os. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og du er altid sikret kyndig rådgivning og god flytteservice.

Vi foretager dagligt flytteopgaver i forskellige dele af landet som f.eks. København, Aarhus, Aalborg og Odense. Hvis du søger en privatflytning internt i samme by, eller skal flytte fra den ene ende af landet til den anden, så står vi klar til at hjælpe dig med en nænsom flytning.

Døgnflyt dækker hele landet

Dygtige Flyttefolk

Fuld forsikring

Altid til aftalt tid og pris

Privatflytning med fast pris eller timepris​

Vi flytter i hele Danmark, og vi tilbyder altid de bedste priser til din flytning. Du er altid sikret den bedste løsning netop til dig, og derfor tilbyder vi to prissammensætninger.

Hvis du vælger en fast pris, vurderes denne ud fra mængden og distancen for flytningen. Ved en fast pris ved du lige præcis, hvad din flytning kommer til at koste.

Hvis du vælger vores faste timepris løsning varierer prisen alt afhængig af, hvor mange flyttemænd og hvor stor en flyttevogn du har brug for. Jo større flyttebil og jo flere flyttemænd, jo mere vil flytningen koste i timen. Her betaler du for det, du bruger.

Vi er stolt medlem af 

flyttekasse døgnflyt

Få flyttekasser med til din private flytning

Når du står over for en privat flytning, så er flyttekasserne en meget vigtig detalje. Flytter du med Døgnflyt & Logistik kan du låne flyttekasser fra os, helt nemt og enkelt. Få dem leveret og afhentet igen helt nemt og enkelt. Skulle du ønske at vi pakker ned og ud for dig, så gør vi det gerne. 

  • Robuste flyttekasser
  • Hæftet for ekstra styrke 
  • 7 mm tykkelse, bedste på markedet

Læs mere om leje af flyttekasser

Privatflytning med personlig flyttekonsulent fra Døgnflyt

Det er ingen hemmelighed, at der er mange bolde i luften, når man skal flytte. Derfor er du med en privatflytning fra Døgnflyt også garanteret en komplet service, så du kan få professionelle fagfolk til at gribe de tungeste af dem. Vores kompetencer skal altid komme dig til gode, og derfor kan du forvente at professionelle flyttemænd samt en personlig rådgiver og flyttekonsulent vil være tilknyttet dit flytteprojekt fra start til slut. Det er din garanti for, at du får tid til at koncentrere dig om de private omstændigheder, der knytter sig til en flytning, mens vi står for logistikken, diverse forsikringer og naturligvis det tunge slæbearbejde. Vores privatflytningsservice er et tilbud såvel til dig, der skal flytte lokalt, som dig, der skal flytte nationalt eller i Europa. Nedenfor kan du få et indblik i, hvad vi typisk tilbyder af ydelser til privatflytning, og du er mere end velkommen til at sammensætte præcis de ydelser, som du har brug for:

  • Nedpakning af din bolig
  • Flytning af møbler i alle størrelser
  • Udpakning af dine ejendele i den nye bolig
  • Leje af flyttekasser – vi bringer og afhenter dem igen
  • Du kan også vælge en klassisk flytning, hvor vi alene står for at få flyttekasser fra A-B

Du kan altid rette henvendelse til os og få et uforpligtende tilbud på den sammensætning af services til privatflytning, som du ønsker.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Hos os er du altid sikret erfarne flyttefolk og en sikker flytning, fordi vi lægger en dyd i at yde den bedste service til vores kunder.

Vores mission er at udføre en kvalitetsbevidst flytning, og vi går rigtig langt for at få glade kunder. Vores erfaring og faglighed gør, at vi kan hjælpe vores kunder med alle behov.

Ring til os i dag for at få et uforpligtende tilbud og en snak om, hvordan vi bedst planlægger og udfører din kommende flytning.

Læs mere om vores priser

Det siger kunderne

Mads Larsen

Fantastisk service og flytning
Står og skal bruge flyttehjælp akut om morgenen. Flytning bliver arrangeret til senere samme dag og alt forløber fuldstændig som aftalt og til en skarp pris. Stephan gjorde et super job.
Tak for godt arbejde!

Julie

Stephan og Mathias fra Døgnflyt og Logestik hjalp mig med at flytte. Det var en virkelig fed oplevelse. De to gutter gav sig tid, var smilende, glade og super gode til at rumme at min 6-årige søn gerne ville hjælpe dem. Det tog under tre timer og var en ren fornøjelse.

Anette Kurre

Tak for veloverstået flytning den 4. februar 2022. En på alle måder god oplevelse – flyttekasser leveret i god tid forinden samt hurtig og effektiv flytning på dagen. Virkelig behagelige og professionelle folk gjorde min flytning så meget nemmere.

Jeg kan helt klart anbefale andre at benytte firmaet.

Vil du vide mere?

Står du overfor en privat flytning, og ønsker du at høre nærmere om vores services, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 91 94 34 34 for at få et uforpligtende tilbud

Se mere om vores services

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud