Skal du flytte fra Danmark til Norge?

Står du og skal flytte til Norge, er det vigtigt, at du får fat på det helt rigtige internationale flyttefirma. Hos Døgnflyt har vi god erfaring med flytninger til Norge, som bl.a. har specifikke internationale flytteregler, som vi selvfølgelig har styr på. Der kan være mange grunde til, at du flytter: en relocation, domicilflytning, privatflytning, det kan være alt mellem himmel og jord. En ting er sikkert, med os på holdet, får du den helt rette service og en glat proces i din internationale flytning til Norge.

SEND OS EN HURTIG FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage så hurtigt som muligt, mange gange allerede samme dag

Vi har den helt rette erfaring for internationale flytninger

Hos Døgnflyt tilbyder vi ikke kun flytninger fra Danmark til udlandet, men også omvendt! Vores kendskab til Norge gør os til din vigtige samarbejdspartner i din flytning fra Norge til Danmark og den anden vej. Det er en erfaringskrævende proces: det kræver den rigtige flyttebil, en vognmandstilladelse, forsikring; at pakke og stable godset rigtig, sådan at godset flyttes så sikkert som muligt. Vi lægger en dyd i at udføre arbejdet så sikkert og professionelt som muligt!

Hvad skal du huske, når du flytter til Norge?

Sådan en flytning kræver, at alle papirerne er i orden og på plads. Når du flytter fra Danmark til Norge, er der specifikke regler, du selvfølgelig skal huske, bl.a.:

  • Pas og gyldigt billede-ID; en købe- eller lejekontrakt på bolig (medmindre du flytter til familie bosat i Norge); og en ansættelseskontrakt eller et ansættelsesbevis. Dokumenterne skal benyttes på skattekontoret.
  • Møde op på et skattekontor og melde din flytning til folkeregisteret, hvis du skal bo i Norge i mere end 6 måneder
  • Ansøge om et D-nummer på skattekontoret, hvis du skal bo i Norge i mindre end 6 måneder
  • Hvis du flytter til Norge med et barn under 18 år, skal du have skriftligt samtykke om tilflytningen fra alle personer med forældremyndighed, som ikke flytter med.

Og husk så, at vi også tilbyder at pakke ned for dig. Sådan sikrer du dig, at alt er pakket delikat og med den rette omhu.

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud