Vognmandsfirma Herning

Vognmandsfirma Herning

Der er mange typer af opgaver, som er særligt egnede til et vognmandsfirma. Hvis du derfor er i Herning eller omegnen heromkring, og du søger en vognmand, så kan du altid kontakte os her hos Døgnflyt. Vi varetager et virvar af opgaver, og hvis du har behov for en eller anden form for transport af genstande, så er det en opgave, som vi kan tage ansvaret for. Vi har mange års erfaring som vognmandsfirma, og vi er velbevandrede indenfor flytte- og distributionsbranchen.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmandsfirma Herning

Virksomhedsflytning med vognmandsfirma

Når virksomheden skal have flyttet kontor fra én adresse til en anden, så er det ikke en opgave, som man bør påtage sig privat. Der er oftest meget dyrt inventar, som ikke blot skal pakkes tilfældigt i kasser og kastes ind bag i en lejet trailer. Der skal sikres gode rammer omkring en flytning, og hos Døgnflyt sørger vi som vognmandsfirma for hele processen. Vi pakker gerne inventaret ned professionelt, hvor vi benytter os af korrekt bobleplast og afmærkning, således at alt er forsvarligt nedpakket, og det hele er let at finde frem til igen. Vi tager os også af IT-udstyret, som skal pakkes forsvarligt, så der ingen skade sker til materialet. Hele processen er altså varetaget af os, og vi er fuldt forsikrede for vores arbejde.

International flytning med en vognmand

Flytning sker selvfølgelig også på tværs af landegrænser, og der kan altså være behov for en vognmand til at foretage denne proces. Det er en lang og nogle gange kompliceret proces, hvor det kan være ideelt med professionel hjælp hele vejen. Der er mange aspekter, som skal overvejes her – regler for transport over landegrænser og den korrekte dækning via forsikring, som særligt er vigtig. Dette klarer vi hos Døgnflyt, og vi gør det så økonomisk, som et vognmandsfirma kan gøre det. Du får en kontaktperson under hele dette forløb, således at du aldrig er i tvivl om et eneste aspekt af den internationale flytningsproces.

Kontakt os for et tilbud

Vi kan altid kontaktes telefonisk eller elektronisk, hvis du søger at hyre os som vognmand. På vores hjemmeside www.Doegnflyt.dk kan du finde et elektronisk skema, du kan udfylde – ellers kontaktes vi på Info@Doegnflyt.dk eller telefonisk via 91 94 34 34. Vi ser frem til at høre fra dig og din opgave for en vognmand.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud