Vognmandsfirma Sønderborg

Søger du hjælp fra en vognmand eller et vognmandsfirma i grænseområdet, Sønderborg eller omegn? Så kan vi hos Døgnflyt & Logistik hjælpe dig. Vi er et professionelt vognmandsfirma, som udfører mange forskellige typer af opgaver, hvorfor du snildt kan finde hjælp hos os, hvis du har arbejde til en vognmand. Vi flytter gladelig dit flyttegods, distribuerer din virksomhedsvarer, opbevarer dine ejendele eller udfører kurerarbejde. Arbejdsopgaverne er mange, og vi udfører dem med stor ekspertise og erfaring, så resultatet altid er til at være tilfreds med.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmandsfirma Sønderborg

Flytning for private med én vognmand Sønderborg

Private flytninger kan kræve mindre end flytninger for erhvervslivet. Dette betyder dog ikke, at vi ikke gerne varetager denne opgave som dit vognmandsfirma Sønderborg. Vi har stor erfaring indenfor flyttebranchen, og som vognmand kan vi levere en tilfredsstillende service til dig. Du kan lave en aftale med os, hvorefter vi vil foretage en besigtigelse af dit flyttegods. Dette inkluderer en opmåling af møbler, som vil resultere i et skøn om, hvilken størrelse flyttevogn, der behøves. Dette betyder, at du vil kunne spare penge ved at undgå bestilling af en alt for stor flyttevogn, hvorimod du får en flyttevogn, der passer lige til dit behov.

Vognmandsfirma til flytning af virksomheder

Hvis der derimod er tale om flytning af en virksomhed, så klarer vi også snildt denne opgave. Vi pakker alt inventar ned forsvarligt og sikkert, så alting kan leveres i samme stand, som det blev pakket ned. Elektronisk udstyr kan kræve en professionel hånd at pakke ned, og dette har vi meget erfaring med. Dertil er vi forsikrede fra starten til slutning af flytteprocessen, så som virksomhed er i sikret fuldstændigt imod eventuelle uheld.

Forskellige prislejer for flytning

Vi tilbyder fleksible priser for flytning, og det er muligt at leje både vognmand (eller vognmænd) samt flyttevogn til en fast timepris. Det er dog også muligt at betale en fast pris for flyttearbejdet. Fordelene varierer lidt – med en fast pris så er der ikke meget hast på arbejdet, og du risikerer derfor ikke at skulle betale mere, i takt med at timerne går. Med timeprisen har du derimod mulighed for at spare gode penge, hvis arbejdet bliver færdiggjort hurtigere, end der regnes med.

Du kan altid lave en aftale om en besigtigelse med os, hvis du kontakter os enten telefonisk på 91 94 34 34 eller elektronisk på Info@doegnflyt.dk. Vi glæder os til at agere vognmandsfirma for dig.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!