Vognmandsfirma Hillerød

Hos Døgnflyt & Logistik er vi et vognmandsfirma, som udfører vores arbejde som vognmand og servicerer vores kunder i hele Danmark, hvorfor vi også arbejder i området omkring Hillerød. Hvis du derfor søger en vognmand til at hjælpe dig med hvilken som helst type flytteopgave, kan vi være behjælpelige.

Vores kompetenceområder er mange, og vi dækker derfor selvfølgelig også de mest klassiske typer af vognmandsarbejde. Vi kan blandt meget andet være behjælpelige med:

  • Flyttearbejde
  • Distribution
  • Kurerkørsel
  • Opbevaring

Som vognmandsfirma er vi særdeles stolte af at kunne hjælpe med opgaver indenfor disse områder, og vi er særdeles erfarne med dette arbejde. Vi skræddersyr gerne løsninger indenfor de ovennævnte typer opgave til dig eller din virksomhed.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Hillerød

Distribution af en professionel vognmand Hillerød

Mange erhvervsdrivende betror deres virksomheds varer og omsætning på mellemmænd til distribution. Som vognmandsfirma er dette også én af vores opgaver, og vi har en god forståelse for diversiteten i erhvervslivet blandt virksomheder. Virksomheder er unikke, og det, der passer én virksomhed, passer ikke nødvendigvis den næste. Derfor er vi altid beredte på at skræddersy en aftale med din virksomhed, så vi kan finde det distributionsskema, der allerbedst passer jer.

Flyttearbejde med Døgnflyt & Logistik som vognmandsfirma

Flyttearbejdet er en central del af vores arbejde som vognmandsfirma Hillerød, og vi flytter både for det offentlige, private og erhvervslivet – ingen opgave er for lille eller stor for os. Vi flytter både firmaets kontor til nye lokaler, og vi pakker også gladelig den lille toværelses lejlighed ned for dig. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har en opgave, du gerne vil have taget hånd om – vi er klar til at tage hånd om det meste.

Vores erfaring indenfor flyttebranchen gør os helt ideelle som dit valg af vognmand Hillerød. Vi foretager en besigtigelse af dit flyttegods, hvorfor du ikke spilder penge på at leje en alt for stor flyttevogn eller for mange flyttemænd, hvilket gør hele flytteprocessen mere effektiv og sørger for, at du kun betaler dét, som er nødvendigt. Vi er forsikrede fra start til slut, så hvis noget skulle gå galt – imod alt forventning – er du helt sikret.

Aftal tid til en besigtigelse

Hvis du vil høre mere om vores service som vognmandsfirma Hillerød, så kan du altid tage kontakt til os. Vi forklarer gerne fordelene ved at vælge os som vognmand, og vi kan hurtigt aftale tid til en besigtigelse af flyttegods, eller hvad end opgaven må lyde på. Vi kan kontaktes på 91 94 34 34 eller elektronisk på Info@doegnflyt.dk. Vi ser frem til at være din vognmand.