Vognmandsfirma Helsingør

Har du brug for hjælp til transport af varer, og søger du et erfarent vognmandsfirma Helsingør? Så bør du overveje, om Døgnflyt & Logistik er den rette transportsamarbejdspartner for dig og din virksomhed. Hos Døgnflyt & Logistik har vi stor erfaring som vognmand i Helsingør, og vi tilbyder flere forskellige former for transportløsninger.

Vi kører med paller og pakker, men vi kan også håndtere transport af varer, som ikke kan stå eller fragtes på paller. Så uanset hvad din virksomhed har behov for at få fragtet, så kan vi tilbyde vores hjælp til at få dine varer sikkert frem til den rette modtager.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmandsfirma Helsingør

En transportaftale der passer til dig og din virksomhed

Med stor erfaring i transportbranchen som vognmand i Helsingør og omegn ved vi, at mange virksomheder har forskellige behov for transport af varer. Derfor tilbyder vi at udarbejde en transportløsning, der passer specifikt til dig og din virksomhed. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvornår på dagen det er bedst at afhente, så I har mulighed for at optimere og holde orden på jeres lager. Et lager kan sidst på ugen være fyldt efter mange timers produktion.

Hos Døgnflyt & Logistik kan vi afhente varer på alle ugens dage, så vi kan tilpasse os efter jeres behov, så I kan få det optimale ud af de kvadratmeter, I har på lageret.

Vognmand Helsingør tilbyder alle former for transport

Hos Døgnflyt & Logistik er vores chauffører veluddannede, og de ved, hvordan en sikker transport og en god service skal leveres. Vi lægger stor vægt på altid at overholde vores del af aftalen, så dine varer bliver leveret i rette tid. Uanset hvilke varer du har behov for at få fragtet, så kan vi sørge for, at de kan komme frem. Vores lastbiler pakkes efter vores kunders varer, og uanset om dine varer kan stå på en palle eller ikke, så finder vi plads i en af vores biler, så vi kan opfylde dine behov for transport.

Få mere at vide – kontakt Døgnflyt & Logistik i dag

Vil du gerne vide mere om vores arbejde som vognmandsfirma Helsingør, så er du altid velkommen til at kontakte os. Både på hverdage og i weekender sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan blive klogere på, hvad vi som vognmand Helsingør kan gøre for dig.

Vi kan træffes på telefon 91 34 34 34, og her er alle spørgsmål velkomne.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!