Vognmand Taastrup

Der er mange forskellige arbejdsopgaver at udføre for en vognmand, så der er god mulighed for, at du kan få brug for et vognmandsfirma i Taastrup eller en by i omegnen heraf. Døgnflyt er et vognmandsfirma, som har mange kompetenceområder, hvorfor vi let kan agere vognmand for dig, hvad enten det er i privat-, offentligt- eller erhvervsøjemed. Vi varetager blandt andet flytteopgaver, kurerarbejde, opbevaring og distribution. Der er derfor god chance for, at du kan gøre brug af vores services, hvis du har genstande, der skal flyttes fra ét sted til et andet.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Taastrup

Få flytningen foretaget af en professionel vognmand fra et vognmandsfirma Taastrup

Flytning er én af vores kernekompetencer og et område, hvor vi har særligt meget erfaring. Hos Døgnflyt & Logistik finder du erfarne og professionelle flyttemænd, som sagtens kan varetage alle former for flytning. Vi accepterer store som små flytteopgaver, så hvis du skal have flyttet fra én etværelses lejlighed til en anden, så kan vi klare det. Skal du derimod have flyttet en hel etages kontorlandskab fra den ene ende af landet til den anden, så er vi også det rette vognmandsfirma at kontakte. Vi tager ansvaret for opgaven helt fra start til slut, og vi sørger for nedpakning, transport, udpakning og forsikring under hele forløbet.

Når vi som vognmandsfirma Taastrup foretager en flytning, så indebærer dette en besigtigelse af dit flyttegods, som vi derfor sender en vognmand ud for at inspicere. Denne besigtigelse omhandler blandt andet en opmåling af større møbler, hvorefter der kan laves en vurdering omkring flyttevognens størrelse og antallet af flyttemænd, der skal benyttes. Dette er helt ideelt for dig som kunde, da dette sikrer, at vi kun benytter den størrelse flyttevogn, som der er behov for – du undgår derfor at betale for en alt for stor flyttevogn, hvilket man let kommer til, når man selv står for ens flytning.

Kontakt os for en besigtigelse snarest

Du kan altid gribe telefonen og ringe til os på 91 94 34 34, eller du kan sende os en e-mail til Info@doegnflyt.dk. Vi svarer på mails indenfor de første 24 timer, så du kan hurtigt få svar på din forespørgsel om brug af en vognmand Taastrup. Hvis du kontakter os, kan vi aftale en besigtigelse af dit flyttegods, eller eventuelt blot give dig et anslag på prisniveau, så du ved, hvad du går ind til.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig som vognmandsfirma.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!