Vognmand Svendborg

Har du brug for en vognmand i Svendborg eller omegn, eller har du brug for hjælp til transportering af dit gods? Så er vi hos Døgnflyt & Logistik det vognmandsfirma, som har de løsninger og fordele, du er på udkig efter. Herunder kan du læse mere om, hvad vi har at tilbyde, og hvorfor du skal vælge os som din fremtidige samarbejdspartner.

Når virksomheden går sin daglige gang, så er det vigtigt, at alle områder i firmaet løber smurt. Det gælder også, når det kommer til transporten af de varer, som du i sidste ende skal tjene dine penge på. Du er derfor afhængig af overholdte tidsplaner, professionel håndtering og konkurrencedygtige priser på en vognmand. Med alt dette taget i betragtning så kan du med ro i maven vælge os til at transportere dine varer.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Svendborg

Få kompetent og pålidelig transporthjælp fra et vognmandsfirma i Svendborg

Hos Døgnflyt & Logistik har vi et hav af brugerdefinerede løsninger indenfor kompetent og pålidelig transport. Vi har mange års erfaring med håndtering og kørsel af varer, så du er sikret den professionalisme, som du fortjener. Vi går meget op i at levere en service, som passer til dit behov. Det betyder, at du kan forvente præcis levering af veluddannede chauffører, der lægger stor vægt på, at tidsintervallerne overholdes til punkt og prikke. Vi har stor kendskab til lokalområdet, så vi kan yde en god service på mange lokalisationer.

Du får dette hos os:

  • GPS-overvågning
  • 24 timers udkørsel
  • Leveringsgaranti
  • Rutedokumentation
  • Præcis levering
  • Forsikring af varer

Uanset størrelsen af dine varer så er du altid sikret kvalitetsrig kørsel til skarpe og konkurrencedygtige priser, hvis du vælger os som vognmandsfirma Svendborg.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en vognmand i Svendborg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en vognmand i Svendborg eller omegn, så sidder vi altid klar i røret eller på tasterne. Vi ser meget frem til at høre om dine behov på tlf.: +45 91 94 34 34 eller på e-mail: info@doegnflyt.dk, hvor vi vil forsøge at imødekomme alle dine behov.

Du kan endvidere udfylde en formular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, hvor du også kan få mere information om, hvem vi er.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!