Vognmand Slagelse

Som vognmandsfirma sender vi dagligt vores medarbejdere ud på flere forskelligartede opgaver, som en vognmand kan løse – disse opgaver udføres i hele landet, men hvis du særligt søger en vognmand i Slagelse, så kan vi også være behjælpelige.

Som vognmandsfirma er vi vant til at skulle fragte flyttegods eller lignende henover mange forskellige distancer. Nogle opgaver strækker sig knap fra den ene bygrænse til den anden, og andre opgaver indebærer, at vi kører fra den ene ende af landet til den anden. Vi er vant til det hele, og du behøver ikke tøve, hvis du har en opgave, som passer til et vognmandsfirma. Ingen opgave er for stor, hvorfor ingen opgave heller ikke er for lille.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Slagelse

Få pålidelig distribution med Døgnflyt & Logistik som vognmand og vognmandsfirma Slagelse

Én af vores mange opgaver er distribution for erhvervslivet. Hvis du derfor er erhvervsdrivende, og du søger en vognmand til at foretage din distribution, så behøver du ikke lede længere. Vi har meget erfaring indenfor branchen, og vi er derfor yderst pålidelige. Vi forstår godt, at virksomheder er unikke, og at de sjældent ligner en anden virksomhed. Derfor varierer virksomhedernes behov selvfølgelig også fra hinanden, og der er tit behov for skræddersyede løsninger. Vi kan stable en skræddersyet aftale på benene, hvorefter vi sætter en vognmand til at foretage din distribution. Som vognmandsfirma Slagelse sikrer vi dig overholdelse af aftaler og leveringstidspunkter.

Alskens flytteopgaver for en vognmand

Vi varetager naturligvis også flytteopgaver, hvilket er helt essentielt for et vognmandsfirma. Vi kan tilbyde hjælp på alle skridt undervejs – vi pakker flyttegodset korrekt ned, fylder flyttevognen, transporterer godset fra A til B, flytter alting ind i de nye omgivelser og pakker ud. Vi er selvfølgelig forsikret fra det øjeblik, hvor vi overtager ansvaret for processen, og du er sikret et erfarent vognmandsfirma, som forstår flytteopgaver, og hvordan disse udføres bedst og mest effektivt.

Giv os et kald eller send en e-mail

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at stable en aftale på benene. Vi kontaktes telefonisk på 91 94 34 34 og elektronisk via Info@doegnflyt.dk. Vi svarer på vores e-mails indenfor 24 timer og telefonisk indenfor vores telefontider. Vi ser frem til at høre fra dig.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!