Vognmand Ringsted

Står du og mangler en professionel vognmand i Ringsted? Det kan være, at du har brug for hjælp til transportering af inventar eller andet – i så fald har vi hos Døgnflyt & Logistik de kompetencer, som du er på udkig efter. Herunder kan du læse mere om, hvad vi har at tilbyde, og hvorfor vi er det vognmandsfirma, som du ønsker skal være din fremtidige samarbejdspartner.

Det er vigtigt at finde et vognmandsfirma, der kan finde ud af at imødekomme dine behov og ønsker. Det kan være alt fra fleksible tidsplaner til omhyggelig håndtering af dine varer. Hos os kan du forvente alt dette og meget mere. Det handler nemlig om, at du skal kunne overlade dit gods til os med ro i maven til at fortsætte dine daglige gøremål.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Ringsted

Pålidelighed og stærke kompetencer – vi er et erfarent vognmandsfirma

Vi har et væld af brugerdefinerede løsninger til dig her hos Døgnflyt & Logistik. Du kan altid forvente pålidelig og kvalitetsrig service hos os. Vores chauffører er veluddannede, og de lægger stor vægt på, at tidsplanerne overholdes til punkt og prikke. Døgnflyt & Logistik er et firma, der har stor erfaring med håndtering og kørsel af varer. Vi har været mange år i transportbranchen, så vi er velkendte i lokalområdet også. Det betyder også, at vi kan håndtere de fleste typer af opgaver – uanset størrelse. Du kan yderligere forvente en række fordele, hvis du samarbejder med os.

Du får yderligere dette hos os:

  • GPS-overvågning
  • 24 timers udkørsel
  • Leveringsgaranti
  • Rutedokumentation
  • Præcis levering
  • Forsikring af varer

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud på en vognmand i Ringsted eller omegn, så kontakt os enten på tlf.: +45 91 94 34 34 eller på e-mail: info@doegnflyt.dk. Her vil vores servicemindede medarbejdere hjælpe dig, så godt de kan.

Du kan endvidere også udfylde en formular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, hvor du samtidig kan undersøge mere om, hvem vi er.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!