Vognmand Køge

Søger du hjælp fra en vognmand Køge, der kan hjælpe med alle former for transport? Døgnflyt & Logistik er en erfaren transportvirksomhed, og vi kan håndtere alle former for varer i vores lastbiler. Som vognmandsfirma Køge hjælper vi hver dag et væld af forskellige virksomheder med transport i både små og store omfang.

Vi kan tilbyde en skræddersyet løsning til hver enkelt virksomhed, så vi kan indgå et samarbejde og sammen finde frem til netop den transportløsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Uanset om dine varer er store maskiner eller robotter, som ikke kan pakkes på en palle, så kan vi håndtere transporten. Mere almindeligt gods såsom paller og pakker kan vi hos Døgnflyt & Logistik også sørge for at fragte sikkert fra A til B.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Køge

Tilpassede transportløsninger til konkurrencedygtige priser

Som vognmand Køge får vi ofte forskellige spørgsmål omkring, hvilke muligheder man som virksomhed har for transport. Vi vil gerne vende spørgsmålet om og høre om dine ønsker omkring transport, og herefter forsøger vi at opfylde dem. Vi tilbyder dig og din virksomhed at sammensætte en tilpasset transportløsning, der matcher alle de behov, som din virksomhed har. Vores lastbiler er velegnede til flere forskellige former for gods, og derfor kan vi håndtere mange forskellige varer. Dette gør, at vi kan tilbyde specificerede transportløsninger til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Vognmandsfirma Køge tilbyder god service og sikker transport

Hos Døgnflyt & Logistik er dine varer i sikre hænder. Vi lægger stor vægt på, at alle vores chauffører skal være veluddannede og have den rette viden omkring, hvordan en lastbil skal pakkes korrekt, så alle varerne står sikkert under transporten.

Under transporten har du altid mulighed for at få en melding om, hvor dine varer befinder sig, og hvornår der forventes levering. I alle vores lastbiler har vi GPS overvågning, så vi altid kan undersøge, hvor i landet de befinder sig og herefter give meldingen videre til dig.

Kontakt din vognmand Køge og hør mere

Er du i tvivl om, hvorvidt vi som vognmandsfirma i Køge og omegn kan hjælpe dig og din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder alle ugens 7 dage parate til at svare på alle dine spørgsmål.

Du kan kontakte os på telefon 91 34 34 34 eller på e-mail info@doegnflyt.dk, og vi vender hurtigt tilbage med et svar. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på transport, som matcher din virksomheds behov for transport af varer.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!