Vognmand Holbæk

Hvis du søger et professionelt vognmandsfirma, som kan agere vognmand i Holbæk eller omegn, så kan du trygt kontakte os hos Døgnflyt & Logistik. Vi sørger for mange former for services, som er passende for et vognmandsfirma, og vi kan derfor hjælpe dig med utallige typer af opgaver. Søger du en vognmand til at ordne din flytning, så er vi klar – skal du have et vognmandsfirma til fast at tage sig af din virksomheds distribution, så varetager vi også gerne den opgave. Vi skræddersyr gerne aftalerne sammen med dig, så hele processen stemmer overens med dine ønsker.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Holbæk

Distribution igennem et vognmandsfirma Holbæk

Som vognmandsfirma leverer vi distribution til forskellige virksomheder, og vi ved derfor af erfaring, hvordan ønskerne hos disse virksomheder varierer. Derfor har vi fuld forståelse for, at din virksomhed også har specielle krav og deadlines, som skal overholdes – vi er fuldt ud vores ansvar bevidst. Vi overholder de aftaler, vi laver, og vi har stor erfaring med håndtering af virksomheders varer, hvorfor du trygt kan overlade din virksomheds levebrød i vores hænder. Som vognmand tager vi hånd om dine varer fra start til slut af distributionsprocessen.

Flytning og nedpakning af din professionelle vognmand

Står du overfor en kommende flytning, så kan vi agere vognmand, hvad enten arbejdet omhandler flytning af privat- eller erhvervskarakter. Vi flytter gerne alle former og størrelser af flyttegods, og vi klarer snildt flytning af alle typer. Vi tilbyder som vognmandsfirma Holbæk også nedpakning af dit flyttegods, så alt er pakket forsvarligt ned. Dette kan være særligt relevant, når der er tale om flytning af elektronisk udstyr, som let kan lide overlast, hvis det ikke nedpakkes ordentligt. Som professionelt vognmandsfirma har vi stor ekspertise indenfor dette, og alt flyttegods vil kunne pakkes ud i samme stand, som det blev pakket ned i.

Kontakt os for aftaler eller videre information

Giv os endelig et kald eller en mail, hvis du overvejer at hyre os som din vognmand Holbæk i den nærmeste fremtid. Vi kontaktes elektronisk på Info@doegnflyt.dk eller telefonisk på 91 94 34 34, hvor vi er klar til at få lavet en aftale omkring flytning, distribution eller noget helt tredje. Vi glæder os til at høre fra dig.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!