Vognmand Hørsholm

Leder du efter et vognmandsfirma Hørsholm, som kan varetage forsendelser efter forskellige behov? Hos Døgnflyt & Logistik har vi som vognmand Hørsholm stor erfaring med transport af flere forskellige varer. Vi kan varetage paller i små og store mængder, samt mindre forsendelser såsom pakker. Vi har stor erfaring i transportbranchen, og i vores hænder er dine varer altid sikret. Vores chauffører tager kærlig hånd om dine forsendelser og sørger for, at varerne bliver leveret på det rette sted og i samme stand, som da de forlod din virksomheds lager.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Hørsholm

Transport med alle former for varer

Som Vognmand Hørsholm ved vi, at forskellige firmaer har forskellige behov for hjælp til distribution af varer. Derfor tilbyder vi at lave skræddersyede løsninger til hver enkelt virksomhed, så vi kan opfylde jeres behov bedst muligt. Vi kan køre med paller og pakker, men vi tilbyder også at køre med eksempelvis maskiner, robotter eller andre store ting, som ikke kan stå på en palle. Dermed kan vi indgå et samarbejde med dig og din virksomhed, som passer specifikt til jeres behov for transport af varer.

Vognmandsfirma Hørsholm tilbyder konkurrencedygtige priser

I transportbranchen er der stor konkurrence, og derfor er vi hos Døgnflyt og Logistik meget prisbevidste. Vi lægger stor vægt på altid at kunne tilbyde en god og konkurrencedygtig pris på alle former for transport. Samtidig forsøger vi at optimere vores distribution, så vi i fremtiden kan lave bedre og billigere løsninger til dig.

Hos Døgnflyt og Logistik vil vi gerne være din foretrukne vognmand i Hørsholm og omegn, og dette bliver vi bedst ved at tilbyde en skarp pris på transportservice, der passer til netop din virksomhed. Vores medarbejdere er servicemindede, og de står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag og få mere at vide

Har du brug for at vide mere om, hvordan en samarbejdsaftale mellem os kunne lyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. På telefon 91 34 34 34 kan du få svar på alle dine spørgsmål, og vi vil meget gerne høre om dine behov for transport af varer. Når vi har kendskab til, hvad der skal fragtes, og hvornår det skal fragtes, så kan vi sammensætte et tilbud, der passer til din virksomhed. Herefter sørger vi for afhentning og præcis levering hos modtageren af dine varer.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!