Vognmand Hjørring

Søger du en vognmand i Hjørring eller omegn? Det kan være svært at finde et pålideligt vognmandsfirma at lave forretning med, men hos Døgnflyt & Logistik vil vi med glæde gøre det nemmere for dig. Med os som din fremtidige samarbejdspartner er du sikret alt fra veluddannede chauffører til hurtig og nem betjening – og meget mere.

Hvis du er indehaver af en virksomhed, så forstår du også vigtigheden i, at transporten af varer skal foregå med stor nøjagtighed, pålidelighed og hurtighed. Det er trods alt det, som du i sidste ende skal tjene dine penge på, så derfor er det essentielt med overholdte køre- og tidsplaner, skarpe priser og omhyggelig distribution. Det er alt sammen noget, vi hos Døgnflyt & Logistik stræber efter at opfylde.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Hjørring

Derfor skal du vælge Døgnflyt & Logistik som din foretrukne vognmand

Der er mange årsager til, at du skal vælge os som dit vognmandsfirma i Hjørring eller omegn. Udover at vi har mange års erfaring med transport og håndtering af varer, så er du endvidere sikret hurtig levering, veluddannede chauffører og pålidelig service – samt en masse andet. Vi går meget op i at levere en serviceydelse, som du er fuldt ud tilfreds med. Det betyder, at vi har dannet os meget viden om lokalområdet, så vi altid kan yde det bedste hvor som helst.

Vi forstår vigtigheden i, at du skal kunne drive din virksomhed økonomisk forsvarligt, så derfor tilbyder vi kompetente vognmænd til konkurrencedygtige priser. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

Du får yderligere dette hos os:

  • GPS-overvågning
  • 24 timers udkørsel
  • Leveringsgaranti
  • Rutedokumentation
  • Præcis levering
  • Forsikring af varer

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores hovedkontor. Her står vi klar til at yde professionel service. Ønsker du et uforpligtende tilbud på kurerkørsel i Hjørring, så kan du med fordel tage kontakt til os på tlf.: +45 91 94 34 34 eller på e-mail: info@doegnflyt.dk, og vi vil hjælpe dig så godt, vi kan.

Du kan endvidere benytte vores udfyldningsformular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, hvor du derudover også kan finde flere informationer om, hvad vi tilbyder.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!