Vognmand Haderslev

Står du og mangler en vognmand i Haderslev eller omegn? Hvis det er tilfældet, så kan vi hos Døgnflyt & Logistik tilbyde en række af fordelagtige løsninger, der vil komme dig til gode, når du skal vælge din fremtidige samarbejdspartner. Der er mange ting et godt vognmandsfirma består af, så det handler om at vælge den rigtige.

Når du overlader dit gods til en vognmand, så skal du kunne gøre det med ro i maven. Du skal vide dig sikker på, at dine varer bliver behandlet med omhu og bliver leveret til tiden. Det er jo i sidste ende det produkt, som du skal tjene dine penge på. Derfor er det vigtigt for os, at vi lever op til dine forventninger. Herunder finder du en række grunde til, at du med fordel kan vælge os som dit foretrukne vognmandsfirma.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Haderslev

Fordelagtige muligheder du får ved at vælge os som vognmandsfirma

Hos Døgnflyt & Logistik får du altid pålidelig transport af dit inventar til yderst konkurrencedygtige priser. Vi har en stor erfaring med håndtering og transportering af varer, og det har givet os et solidt kendskab til lokalområdet. Derudover sikrer det dig også service i højsædet. Alle vores chauffører er særdeles veluddannede og stræber efter at overholde køre- og leveringstider, så du kan fokusere alt din energi på din forretning.

Du får dette hos os:

  • GPS-overvågning
  • 24 timers udkørsel
  • Leveringsgaranti
  • Rutedokumentation
  • Præcis levering
  • Forsikring af varer

Du kan altid forvente kvalitetsrig kørsel fra os og uanset størrelsen på din ordre, så finder vi en løsning.

Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en vognmand i Haderslev eller omegn, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kompetente og engagerede medarbejdere på tlf.: +45 91 94 34 34 eller på e-mail: info@doegnflyt.dk. Vi glæder os til at skræddersy en løsning til dig.

Har du endvidere brug for mere information, så kan du finde det på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, hvor du også kan udfylde en formular og modtage et tilbud.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!