Vognmand Frederikshavn

Står du og mangler en vognmand i Frederikshavn? Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi vognmænd, der med stor kvalitet i arbejdet kan transportere dit inventar. Vi besidder mange af de egenskaber, som et godt vognmandsfirma skal, og derudover har vi et hav af fordele og løsninger skræddersyet til dit behov. Herunder kan du læse mere om, hvad det indebærer.

Det er altid vigtigt at have tillid til, at ens varer bliver behandlet med stor respekt. Denne tillid kommer ved at vælge en kompetent samarbejdspartner, der har meget erfaring indenfor branchen. Hos os har du stadig kontrol over, hvor dine varer befinder sig, selvom du lader os håndtere distributionen. Det giver dig ro i maven til at fortsætte arbejdet for din virksomhed.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Frederikshavn

Hyr et vognmandsfirma der har erfaring og kvalitet i arbejdet

Hos Døgnflyt & Logistik har vi ikke bare stor erfaring indenfor håndtering og transport af gods. Vi er også meget kvalitetsbevidste i vores arbejde. Det betyder, at du kan vide dig sikker på, at vi har veluddannede chauffører, der leverer pålidelig og hurtig service. Vi prioriterer altid, at sikkerheden er i top, så dit inventar ikke kommer til skade under ind- og aflæsning eller under selve transporten.

Vi forstår vigtigheden i, at din virksomhed skal passes, og det betyder, at eventuelle tidsplaner skal overholdes. Endvidere har vi stor lokal erfaring i området, så leveringer sker problemfrit på mange lokalisationer.

Du får dette hos os:

  • GPS-overvågning
  • 24 timers udkørsel
  • Leveringsgaranti
  • Rutedokumentation
  • Præcis levering
  • Forsikring af varer

Kontakt os, og hør nærmere om en vognmand i Frederikshavn

Du kan altid tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, og vi vil forsøge at besvare dem så godt, vi kan. Ønsker du derimod et uforpligtende tilbud, så har du nu et par muligheder for at kontakte os. Uanset hvad så ser vi frem til at høre fra dig.

Du kan ringe på tlf.: +45 91 94 34 34 eller skrive på e-mail: info@doegnflyt.dk. Derudover kan du også benytte vores udfyldningsformular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, hvor du også kan finde flere informationer om os, og hvad vi ellers har af tilbud.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!