Vognmand Fredericia

Er du på udkig efter en vognmand i Fredericia, der kan håndtere alle former for transport? Så kan vi hos Døgnflyt & Logistik være din kommende transportsamarbejdspartner. Som vognmandsfirma Fredericia kan vi tilbyde skræddersyede transportløsninger, der tilpasses efter din virksomheds behov for transport af varer. Vi kan håndtere alle former for gods, så uanset om du har behov for hjælp til at fragte paller, stykgods, pakker eller store forsendelser, som ikke kan stå på en palle, så kan vi hjælpe dig med at få det sikkert frem til den rette modtager.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Vognmand Fredericia

Stor erfaring i transportbranchen

Hos Døgnflyt & Logistik har vi været i transportbranchen i mange år. Derfor ved vi, hvordan en sikker transport skal foregå, og vi ved, hvordan vi bedst muligt kan sammensætte en god transportløsning til dig og din virksomhed. Vi bestræber os altid efter at opfylde alle dine behov, og vi er altid tæt på dig. Hver dag har vi lastbiler i hele landet, så vi kan altid afhente gods hos dig. Uanset om du har behov for hjælp til at fragte store eller små forsendelser, så kan vi som vognmand Fredericia hjælpe dig med at fragte dine varer sikkert frem.

Vognmand Fredericia – god service og skarpe priser

Som vognmandsfirma Fredericia lægger vi stor vægt på at give vores kunder en god service og samtidig tilbyde transport af varer til skarpe priser. Derfor benytter vi kun topmotiverede medarbejdere, som både på hverdage og i weekender er klar til at servicere dig. Dermed kan du altid få svar på, hvor langt dine varer er, så du kan følge med i, hvornår leveringen af en bestemt forsendelse finder sted. Hos Døgnflyt & Logistik lægger vi stor vægt på at opretholde alle vores aftaler, så dine varer altid når frem i aftalt tid. Vi ved, at forsinkede leveringer kan få væsentlig betydning for dit samarbejde med en kunde, og derfor sørger vi for, at levering af dine varer finder sted i rette tid.

Bliv klogere på vores transportløsninger – kontakt os i dag

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan sammensætte en skræddersyet transportløsning til dig og din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder alle ugens dage klar på telefon 91 34 34 34 til at svare på dine spørgsmål og med enkelte informationer fra dig, kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud på transport, der passer til dine behov.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!