Er du på jagt efter et transportfirma Horsens? Så kan Døgnflyt og Logistik servicere dig og sørge for, at dine varer når ud til dine kunder. Vi er en virksomhed med stor erfaring inden for transport og flytning af varer i alle omfang. Vores chauffører er top motiverede og sørger altid for at give dig en god oplevelse, når vi læsser eller leverer hos dig og din kunde. Døgnflyt og Logistik kan hjælpe med transport af paller i forskellige størrelser, og vi tilbyder også specialtransportløsninger, der tilpasses til netop dine behov.

Transportfirma Horsens

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!

Favorable priser på transport

Som transportfirma Horsens ligger vi stor vægt på at tilbyde landevejstransport til gode og konkurrencedygtige priser. Alle vores lastbiler når ud til hele landet, og vi sætter derfor ingen begrænsninger for, hvor du og din virksomhed kan levere varer i Danmark. Vi kan i samarbejde med dig sammensætte et fragttilbud og lave prisaftaler, så du med sikkerhed kender den nøjagtige pris på hver enkelt transport, uanset hvilken mængde og hvor i landet der skal leveres.

Levering til aftalt tid

Døgnflyt og Logistik ligger stor vægt på at overholde alle aftaler og sørge for, at dine varer når frem i rette tid. Vi ved at levering til tiden har stor betydning for dig, så du ikke skuffer dine kunder. Derfor sørger vi for at overholde alle aftaler, og vi passer altid godt på dine varer, mens de er i vores hænder. Som transportfirma Horsens overholder vi alle love og regler om læsning af lastbiler og sørger altid for, at dine varer når frem i aftalt tid og i samme stand, som de forlod jeres lager.

Transportfirma Horsens – få et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at vide mere om, hvad Døgnflyt og Logistik har at tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at servicere dig på telefon 91 94 34 34, så kan vi sammen lave et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine behov. Hos transportfirma Horsens får du altid et uforpligtende tilbud, der opfylder de krav, du måtte have.

faa-gratis-tilbud

Eller ring 91 94 34 34!