Akut Flytning

En akut flytning - vi hjælper dig videre

En akut flytning? Ja, der opstår situationer hvor en flytning bare ikke kan vente. Er du havnet i situationen hvor det skal gå stærkt, så behøver du ikke at lede videre. Hos os har vi forståelse for at vi allesammen er mennesker og ting simpelthen ikke altid går som ønsket. Vi hjælper gerne med din flytning akut, redningen er blot et opkald væk. Flyt med Døgnflyt & Logistik alle ugens dage, alle timer i døgnet. Vi har en vagt-telefon hvorpå vi kan træffes hele døgnet. Ring gerne på 91 94 34 34.

Hvis flytningen kan vente til næste dag vil vi bede om at sende en mail – vi er er bemandet på emailen hele døgnet –info@doegnflyt.dk

Vi står til rådighed for at hjælpe dig af sted, uanset om flyttemanden du har bestilt ikke dukkede op, eller vennerne pludseligt allesammen havde ondt i ryggen og ikke kunne komme og give en hånd. Vi er klar, ring på 91 94 34 34

Flyttefirmaet med fleksible løsninger, også når det er akut

Du kan med god samvittighed ringe til os hvis der er behov for det, vi rykker ud til en akut flytning med fordelagtige priser – det gør ikke ondt at ringe til os. Skal flytningen finde sted samme dag rykker vi ud med det samme gode humør som altid. Er du havnet i situationen hvor der skal flyttes udenfor normal arbejdstid kan vi også bistå med dygtige flyttemænd og flyttevognen der er behov for.

HJÆLP TIL FLYTNING - FLYTNING I HELE LANDET

Er du strandet med dine ting i byen, eller på landet? Uanset hvor dit behov er opstået er du sikker på at vores mission – at hjælpe dig, er en prioritet. Vi hjælper med små såvel som store flytteopgaver, derfor kan du være helt sikker når du ringer til os. Du kan med fordel ringe til os på vores telefon – 91 94 34 34.

Vores flyttebiler og flyttemænd kører i hele landet, der er ikke steder hvor vi ikke kan hjælpe, hos os er du kommet det rigtige sted for at få hjælp til en akut flytning. 

AKUT FLYTNING - vi kan godt hjælpe dig

Er det sidste øjeblik for at få flyttet? Det klarer vi også med et smil. Uanset behovet og tiden af døgnet kan du nemt ringe til os og vi hjælper gerne. Vi forstår at alle ikke er gode til at overholde aftaler – men det er vi. Hos Døgnflyt & Logistik kan vi rykke ud til din flytning med kort varsel. Vi har altid en døgnbemandet vagttelefon. Med os er du altid i sikre hænder, selv hvis de andre aftaler er faldet til jorden.

Døgnbemandet vagt telefon – 91 94 34 34

Email – info@doegnflyt.dk

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud