Privat flytning København

Privat flytning København

Privat flytning I København med Døgnflyt & Logistik, løsninger så man kan få flyttet ordentligt, vores fællesnævner for alle løsninger er kundeservice. Vores dygtige team af flyttemænd og kundeservice medarbejdere har mange års erfaring i flyttebranchen. Vi er altid behjælpelige med at få skræddersyet den bedste løsning til netop din flytning. Rådgivning i forhold til flytningen er altid gratis hos os.

Vi kan træffes på 91 94 34 34. 

Hos os kan du enten vælge at flytte på en aftalt “fast pris”, hvor alle udgifter ved flytningen på forhånd kendes, eller du kan vælge at flytte med os baseret på brugte timer. Her tilbyder vi en fast timepris sats baseret på antal flyttemænd og flyttevogns størrelse.

Uanset om du vælger en privat flytning med én “fast pris aftale” flytning, eller “timepris”, er vi altid behjælpelige med grundig service med øje for detaljer.
Vi udfører alle flytteopgaver med den største omhu og positiv indstilling. Skulle ulykken ske, er vi flytteforsikret igennem Condan Forsikring.

Ved korrekt rådgivning og dialog om flytningen udarbejder vi i samarbejde med dig fundamentet for en successful flytning. Under hele processen af flytningen
tilbyder vi vores assistance med alt fra små ønsker til store.

Vi udfører flytning til private dagligt landet over og har stor erfaring med flytteopgaver og flytning i København. Efter aftale kan vi tiltræde med vores flyttehjælp om der skal flyttes lokalt I København, eller Sjælland. Uanset hvor i landet flytningen skal til, kan vi tilbyde dig vores flyttehjælp.

For rådgivning vedrørende din/jeres næste flytning kan vi kontaktes igennem vores formular som findes her.

Flyt med ro i sindet

Flytning I København
Privat flytning I København

 

 

 

Vi tilbyder fleksibilitet og sikkerhed i alle vores flytteopgaver, alle flytteløsninger bliver foretaget med stor omhu. Vi er forsikrings godkendte hos Codan forsikring. Privat flytning i trygge rammer er nøglepunkterne til en god flytning. Igennem vores flytteforsikring er vi dækket af en fragtfører forsikring, og udvidet flytteforsikring som dækker op til 1 million DKK på flyttegods, pr flytning. Hermed kan alle få flyttet med ro i sindet.

Ved bestilling af privat flytning hos os kan man forvente et firma som forstår betydningen af en sikker flytning, rene linjer, samt fremmøde i forhold til aftalen. Kundeservice, forståelse er vores byggesten hos Døgnflyt & Logistik.

Vi kan kontakte os på 91 94 34 34 for at modtage et tilbud, eller til en generel forespørgsel

Døgnflyt & Logistik gør et unikt tiltag i forhold til mange flyttefirmaer, vi arbejder altid på at opkvalificere alle vores medarbejder. Alt starter med grundig oplæring i løfte teknik og uddannelse i sikker og miljøvenlig kørsel. Vores intensive oplæring af medarbejdere sikrer dig som kunde at du får kvalitetsbevidste og effektive flyttemænd ud på din flytning. Derudover har vi i rekruttering af flyttemænd en lang række krav som skal opfyldes, herunder rene straffeattester, erhvervs-kvalifikationer er krav som vi aldrig går på kompromis med.

Planlægning af flytning

Vi som flyttefirma er behjælpelige fra start til slut, under hele processen er vi med dig. Fra indledende forespørgsel om flytning I København bliver der udarbejdet et skræddersyet tilbud til en mulig besigtigelse, processen med besvarelse af spørgsmål, samt planlægning af flyttedato. Derudover tider og overblik over hele flytningen. Med os som Flyttepartner er vi med hele vejen igennem.

Som en sikkerheds faktor modtager enhver kunde en skriftlig aftale, nemlig vores ordrebekræftelse heri fremgår alle detaljer vedrørende flytningen, alt fra aftalt pris, til datoen hvorpå flytningen skal foretages og tidspunktet for ankomst. Alt er på det rene inden flytningen hvor intet eller ingen er efterladt til tilfældighederne.
Vores firma tilpasser sig altid dine ønsker så flytningen passer bedst ind i jeres planlægning. 

Skal vi være behjælpelige med planlægning af din flytning – ring til os idag på 91 94 34 34

Få foretaget en besigtigelse 

Da det at flytte ikke er en almindelig hverdags begivenhed for de fleste, af denne grund tilbyder vi helt uforpligtende og gratis besigtigelser, dette er et vigtigt skridt til en korrekt og sikker privat flytning. Ved besigtigelse om flytning i København møder en af vores erfarne kunderådgiver op, her bliver der fortaget en dialog om om diverse ønsker forbundet med flytningen. Der foretages opmåling af diverse møbler, samt taget noter til udregning af korrekt tilbud.

Ring til os idag og hør nærmere på 91 94 34 34

 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud