Opbevaring

Opbevaring i forbindelse med flytning, renovering, udlands flytning, en god mellemlanding får du hos os. Få opbevaret nemt, sikkert og billigt. Hos Døgnflyt & Logistik får du mulighed for at få opmagasineret dine ting med fleksible forhold. Hvis du har noget som skal opbevares, så er vi de rette til det. Vi kan stå for afhentningen, opbevaringen og leveringen, giv os et kald og lad os sammen løfte opgaven – 91 94 34 34.

Opbevaring som du vil have det

Døgnflyt & Logistik tilbyder opbevaring til super konkurrencedygtige priser, i sikre omgivelser. Vi kan opbevare alt dit bohave, eller enkelte genstande som du gerne vil have opbevaret. Vores opbevarings facilitet er aflåst, overvåget, ventileret og i tørre omgivelser.

Sikker og billig opbevaring

Vi tilbyder opbevaring til ethvert formål, til private og til erhverv. Hos os har vi masser af plads, så kontakt os idag og få et godt tilbud.

Døgnflyt opbevaring

Midlertidig opbevaring

Overlapper perioden med udflytning og indflytning ikke?

Intet problem hos os, overlad din flytning og opmagasinering til Døgnflyt & Logistik. Vi kan være behjælpelige med opbevaring i en bestemt periode, mens alle brikkerne falder på plads. Vi tilbyder en samlet løsning hvori jeres bohave bliver afhentet til aftalt tid. Opbevaret i ønsket periode. Samt flyttet ud når i er klar til det.

Vil du have flyttet? Se vores priser ved at klikke her.!

Renoverings opbevaring

Skal du have opbevaret dit bohave i et stykke tid mens håndværkerne arbejder på at få malet og gjort klar?

Inden indflytning til jeres drømme bolig kan vi være behjælpelig med en konkurrencedygtig løsning. Vi tilbyder flytning til vores opbevaring, opbevaring og udflytning igen når tiden er inde, alt sammen meget fleksibelt og tilrettelagt særligt til jeres behov.

opbevaring

Opbevaring ved ophold i udlandet

Er tiden inde til et ophold i udlandet?

Verden er stor og der står mange muligheder foran dine fødder, vi hjælper dig gerne afsted på bedst mulig vis. Vi tilbyder opbevaring ved ophold i udlandet hvor du kan ligge fokus på oplevelserne, mens du ved at dit bohave er sikkert og i gode hænder. Vores løsning er meget fleksibel og bliver tilrettelagt særligt dine behov.
Priser på opbevaring

faa-gratis-tilbud

Vores priser er altid skræddersyet, hvor der tages udgangspunkt i det individuelle behov. Priserne på opbevaring hos os afhænger af størrelsen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på opbevaring, ring allerede idag på 91 94 34 34

Ring ind til os på 91 94 34 34 og hør nærmere hvordan vi kan hjælpe dig afsted med din næste opbevaring

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud