Nedpakning Priser

Vi tilbyder nedpakning priser som er super konkurrencedygtige. Få pakket ned i flyttekasser sikkert, effektivt og nemt. Vi tilbyder nedpaknings service hvor vi varetager hele nedpaknings processen, eller kun dele af den. Vi giver dig den fleksibilitet du fortjener.

Nedpakning Priser Hos Døgnflyt & Logistik

Vores priser på pakning af dit hjem er super konkurrencedygtige. Vi kan tilkaldes inden for kort tid, og vores flytteservice er upåklagelig.

Døgnflyt & Logistik har til mål at tilbyde den bedst mulige løsning til din flytning, som flyttefirma bestræber vi os efter at gøre det nemt at flytte.

 

Vores nedpaknings priser er altid inklusiv

  • Flyttekasser
  • Silkepapir
  • Bobleplast
  • Sofa cover
  • Senge/madrass cover
  • Min. booking fra 2 timer

Ved nedpakning stiller vi vores flyttekasser til udlån mod et depositum pr lånt kasse – 25 kr.

Vi medbringer flyttekasserne på dagen som er aftalt, og de afhentes i et termin som er aftalt.

Leveringen og afhentning af flyttekasser er altid gratis når du benytter dig af os til nedpakning.

Alt afregnes ved afsluttet pakning.

faa-gratis-tilbud

Eller ring til os allerede idag 

91 94 34 34

nedpakning priser

Billige nedpakning priser

Søger du hjælp til at få pakket dit hjem ned med professionelle flyttefolk, så behøver du ikke at søge længere.
Vi tilbyder billig nedpakning priser så du kan få flyttet sikkert, effektivt og nemt. Vores priser er de bedste på markedet, vi gør det nemt og sikkert at flytte. Vi tilbyder nedpakning og flytning i en samlet pakke, hvor du får en god pris på begge dele. Nedpakning og flytning er en stor procentdel af vores opgaver og vi er derfor meget rutinerede i at udføre denne type opgaver. Ønsker du at høre mere, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi sørger for nedpakning ved flytning og vores flyttemænd klarer pålæsning, transport og aflæsning.

Ønsker du selv at pakke ned? Se vores store udvalg af pakkemateriale her. 

 

Stor tak til flyttefolkene

“Tom og Filip ankom, på trods af myldretiden, på minuttet og gik straks i gang. Selvom tempoet var højt og tingene var mange blev alting behandlet omsorgsfuldt og professionelt. Vi var selv i tvivl om hvorvidt vi havde fået pakket for mange kasser, men Tom og Filip pakkede bilen så der endda endte med at være plads til ting vi ellers havde regnet med at efterlade og hente senere. Alting foregik med smil, venlighed og stor imødekommenhed. Nu hvor alt er pakket ud kan vi konstatere at intet er gået i stykker, endsige ridset, under transporten. Vores flytning havde uden tvivl været langt besværligere uden Tom og Filip. Nu gik den i stedet langt hurtigere, og nemmere, end forventet.”

 

×
Skriv til os
Ring
Få et GRATIS tilbud