Kurerkørsel Vejle

Der kan være mange bagvedliggende årsager bag bestilling af kurerkørsel – årsagerne er for os underordnet, men bestillingen tager vi imod, så hvis du søger en kurer i omegnen af eller i Vejle, så tilbyder vi vores service som kurer. Kurerkørsel er en service, vi yder for alle mulige kunder, så om du laver en bestilling fra det private, det offentlige eller erhvervslivet er ét fedt for os – vi foretager kurerkørsel for alle, og vi accepterer i høj grad alle former og størrelser af opgaver. Der er ingen opgaver, som er for små eller store, og vi kører gladeligt fra spidsen af Skagen til København, hvis det er opgaven. Vi kan også sagtens klare kørsel fra bygrænse til bygrænse, hvis det er dét, der ønskes.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

kurerkørsel vejle

Kurer på alle tidspunkter af året

Der er ingen fastlagte rammer for, hvornår man kan få behov for en kurer. Primært sker kurerkørsel i hverdagene, men behovet kan sagtens opstå udenfor hverdagene. Bare fordi der er weekend eller helligdag, betyder dette ikke, at forretningerne står stille. Når behovet for kurerkørsel opstår i disse fridage, er det nemlig et problem for mange andre firmaer, der tilbyder denne service. Dette er slet ikke et problem, når du benytter dig af Døgnflyt. Vi holder ikke helligdage eller weekender fri, da vi har forståelse for, at alle virksomheder er specielle, og at hvis arbejdet skal flyde, så er der til tider behov for en akut kurerkørsel. Her køres der altså 365 dage om året.

Kurerkørsel og planlægning

Nogle kunder har information omkring kurerkørsel i god tid, hvorfor de kan bestille kørsel flere uger forinden. Hos andre virksomheder kan dette behov opstå fra det ene minut til det andet, og derfor tilbyder vi forskellige former for kurerkørsel. Den akutte kurerkørsel kan bestilles telefonisk, hvorfor vi hurtigt stabler en kørsel på benene. Dag til dag kørsel bestilles dagen forinden. Sidst er der den planlagte kurerkørsel, som bestilles dage eller uger forinden. Uanset hvilken situation du er i, kan vi altså arrangere en kurer.

Kontakt os og bestil kurerkørsel

Hvis du derfor skal bestille forskellige former for kurerkørsel, kan du kontakte os telefonisk på 91 94 34 34. Vi kan også kontaktes elektronisk via Info@Doegnflyt.dk. Hvis du skal bestille en akut kurerkørsel, så bedes du foretage en telefonisk kontakt, da vi hurtigere kan behandle denne type af bestilling.