Kurerkørsel Taastrup

Søger du en kurer til at udføre kurerkørsel i Taastrup eller omegn? Hos Døgnflyt & Logistik specialiserer vi os blandt andet i kurerkørsel, hvorfor du altid kan finde en hjælpende hånd her, hvis du som privat eller erhvervsdrivende søger en kurer til at varetage og transportere dine varer, personlige genstande eller lignende.

Vi har mange års erfaring inden for flytte- og kurerbranchen. Hos os finder du derfor erfarne chauffører, som kender deres ruter og områder ud og ind, og som har en udmærket forståelse for, hvordan man håndterer vores kunders flyttegods.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Taastrup

Kurerkørsel med din kurer Taastrup – lige når det behøves

Hos Døgnflyt & Logistik har vi stor forståelse for, at behovet for en kurer kan opstå ud af det blå. Meget kurerkørsel er plan-, skema- og tilrettelagt, hvorfor det kører helt automatisk på faste tidspunkter. Men sådan fungerer livet desværre ikke altid, og der kan selvfølgelig opstå et pludseligt behov for kurerkørsel. Dette kan mange erhvervsdrivende sikkert nikke genkendende til. Derfor tilbyder vi hos Døgnflyt & Logistik flere forskellige typer af kurerkørsel. Disse typer er som følgende:

  • Planlagt kørsel
  • Dag til dag kørsel
  • Akut kørsel

Den planlagte kørsel er planlagt flere dage eller uger forinden. Dag til dag kørslen er – som navnet indikerer – planlagt dagen før. Den akutte kørsel er slet ikke planlagt. Hvis du bestiller en akut kørsel, så skal det gøres telefonisk, så vi har den bedste mulighed for hurtigt at få sat processen igen og sætte en kurer på opgaven. Så får vi hurtigt sat rammerne omgang en akut kurerkørsel, så dine behov bliver opfyldt på den letteste måde.

Små og store kureropgaver

En opgave er hverken for stor eller lille her hos Døgnflyt & Logistik, og vi har altid en kurer klar til at køre kurerkørsel for dig – om der så er tale om kurerkørsel fra én by til nabobyen, eller om det er fra Skagen til København, så er det en opgave, som vi kan varetage. Du behøver derfor ikke tænke to gange over, om vi vil acceptere din opgave. Giv os et kald eller send os en mail, så vi kan finde frem til den rette aftale og en passende pris.

Telefonisk kontaktes vi på 91 94 34 34 eller på e-mail Info@doegnflyt.dk. Ønsker du at bestille en akut kurerkørsel, så bedes du venligst kontakte os telefonisk – så kan vi hurtigere få sat en kurer på sagen.