Kurerkørsel Slagelse

Fra den ene dag til den anden kan der opstå et pludseligt behov for kurerkørsel, og når dette bliver tilfældet, og du søger kurerkørsel i Slagelse eller omegn, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os hos Døgnflyt & Logistik. Vi er et firma, som operer indenfor flytte- og kurerbranchen, og vi kan derfor altid tilbyde dig professionel kurerkørsel. Vi har hos Døgnflyt & Logisik et stort kendskab til denne branche, og vi forstår fuldt ud, at behovet for en kurer i erhvervslivet kan opstå fra det ene øjeblik til det andet. Det er derfor en af vores kernekompetencer at kunne udbyde kurerkørsel på tre måder:

  • Planlagt kørsel
  • Kørsel fra dag til dag
  • Akut kurerkørsel

Du kan nemlig altid lave en aftale med os én eller flere dage i forvejen, men hvis behovet for kurerkørsel er akut, så udbyder vi også akut kørsel. Du behøver blot at ringe til os, hvorefter vi hurtigst muligt sætter en kurer på sagen, så opgaven bliver fuldført.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Slagelse

Kurerkørsel hver dag med en kurer på farten hele tiden

Mens freden sænker sig over privatlivet, hverdagen bliver til weekend, weekenden bliver til helligdage og helligdagene bliver til ferier, så kører erhvervslivet stadigvæk videre på fuld fart. Dette har vi stor forståelse for – derfor løber man ikke med panden mod muren, når man søger en kurer til at udføre kurerkørsel indenfor weekender, industriferier eller lignende hos os. Vi er altid på arbejde, og vi kører kurerkørsel hver eneste dag. Vores kørsel bevæger sig hele vejen igennem landet, og vi har altid daglige ture i landets største byer som København, Århus, Odense, Esbjerg og Aalborg. Din kurerkørsel er derfor kun et opkald væk, ligegyldigt hvilken dag det er.

Kontakt vores telefonlinje for akut kurer Slagelse

Du kan generelt altid kontakte os telefonisk på 91 94 34 34 eller elektronisk på vores e-mailadresse Info@doegnflyt.dk, men hvis du søger en kurer akut, så bedes du kontakte os telefonisk. Dette sikrer os bedst mulighed for at svare med det samme, hvorfor vi hurtigst kan sætte en kurer på sagen, så din kurerkørsel kan påbegyndes. Dette hjælper os med at kunne hjælpe dig på den mest effektive måde.

Vi ser frem til at høre fra dig, om du skal bestille akut eller planlagt kørsel, eller om du blot søger mere information om vores firma og vores kompetenceområder.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!