Kurerkørsel Roskilde

Søger du en mulighed for kurerkørsel i Roskilde? Så kan du bestille en kurer her. Vi er hos Døgnflyt et firma, som varetager mange typer af opgaver, hvoraf kurerkørsel er en central af disse. Vi tilbyder kurerkørsel til alle kunder i det private, offentlige og i erhvervslivet. Vi er ganske fleksible med vores løsninger for kurerkørsel, og det er derfor let at stable en speciel aftale på benene med os. Vi har forståelse for den store forskellighed, som eksisterer mellem virksomheder, og vi er derfor beredte på at lave specielle aftaler med mangeartede betingelser. Du behøver som virksomhed blot at gøre dét, du gør bedst i dit kompetenceområde – så er vi hos Døgnflyt fleksible nok til at tilpasse kurerkørsel til dine behov.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel i Roskilde

Bestilling af kurer sent eller tidligt

Det er ikke altid lige let at være tidligt ude med bestillingen af en kurer. Nogle gange glipper det, eller også opstår der et akut behov for kurerkørsel. Dette er fuldt forståeligt, og der skal selvfølgelig være mulighed for at få fragtet ting, uanset hvor tidligt eller sent man er ude med bestillingen. Vi foretager derfor bestilling af planlagt kurerkørsel, dag til dag kørsel eller akut kurerkørsel. Den akutte kurerkørsel bør altid bestilles telefonisk, da vi har bedre mulighed for hurtigt at stable en kørsel på benene, så du kan få fragtet dit gods, før det er for sent.

Kurerkørsel hele året rundt – her sover vi aldrig

Mange firmaer udfører kurerkørsel i hverdagene, men holder derefter fri i weekenderne og i helligdagene. Dette finder ikke sted i Døgnflyt, og vi kører altså på alle årets 365 dage, når der er behov for det. Hvis din virksomhed derfor ikke holder fri i weekenderne eller på helligdagene, så er det ideelt at kontakte et firma, som udøver kørsel året rundt. Vi har stor forståelse for, at behov for kurerkørsel kan opstå udenfor en virksomheds almindelige åbningstider. Derfor er vi altid fleksible med kørsel.

Lav bestilling elektronisk eller telefonisk

Elektronisk kan vi hos Døgnflyt kontaktes på Info@Doegnflyt.dk, hvis du enten har forespørgsler eller en bestilling til os. Telefonisk fanges vi på 91 94 34 34. Vi ser frem til at høre fra dig.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!