Kurerkørsel Kolding

Der er alskens former for opgaver for en kurer, og kurerkørsel er da også en af de erhverv, som involverer mangeartede beskæftigelser i varierende størrelsesordner – søger du derfor en kurer i Kolding eller det omkringliggende område, så kan vi hos Døgnflyt tilbyde en ideel service i form af kurerkørsel. Vores kurerkørsel begrænser sig ikke til udelukkende store eller små opgaver. Vi tager derimod mod alle slags opgaver. Hvis du skal have fragtet mange tunge kasser fra den ene ende af landet til den anden, så tager vi gerne ansvaret for færdiggørelsen af dette. Søger du derimod blot transporten af en halvtom kasse til nabobyen, så varetager vi også glædeligt denne opgave.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Kolding

Kurerkørsel hver dag hos Døgnflyt

Som navnet på vores firma indikerer, så er vi på de danske veje hver eneste dag. Vores kurerkørsel dækker derfor over velplanlagte køreture, men også over akut kurerkørsel, som opstår fra det ene øjeblik til det andet, når planlægningen har slået fejl. Vi har fuld forståelse for kravet af overholdelse af diverse deadlines, så derfor er vi leveringsdygtige i hverdage, helligdage og weekender – forretningslivet sover ikke nødvendigvis, blot fordi størstedelen af befolkningen holder fri.

Vi kører konstant, og vores vogne er udstyret med elektroniske sendere, så du altid kan få information omkring din leverings geografiske placering. Dette hjælper med at holde styr på, hvor din kurer befinder sig, hvilket kan give nogen en form for tryghed, og andre kan bruge dette til ydere planlægning.

Kontakt til din kurer døgnet rundt

I tråd med det ovennævnte, så agerer vi kurer døgnet rundt, og derfor kan du altid kontakte os for en akut kurerkørsel. Vi har telefonerne åbent i døgndrift, så du kan få foretaget en ekspresforsendelse, når behovet melder sig. Kontakt os på 91 94 34 34, så tager vi gladelig imod din bestilling – akut eller i god tid. Alternativt kan vi kontaktes elektronisk på vores mailadresse, som er Info@Doegnflyt.dk. Vi svarer som regel indenfor 24 timer herpå, så benyt venligst telefonisk kontakt, hvis ordren er akut, og du ønsker svar prompte. Vi ser frem til at foretage kurerkørsel for dig i den nærmeste fremtid.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!