Kurerkørsel Horsens

Det kan være svært at finde en professionel kurer, som foretager kurerkørsel alle årets 365 dage, men hvis du søger kurerkørsel i Horsens eller omegn, og det er denne form for alsidige service, du leder efter, så kan vi hos Døgnflyt tilbyde vores service. Mange firmaer tilbyder kurerkørsel i hverdage, hvorefter der holdes fri i weekender og helligdage, men vi har fuld forståelse for erhvervslivets trængende deadlines, og for de akutte situationer der kan opstå, hvor kurerkørsel pludseligt er et behov. Derfor kører vi hele året rundt, og det er altid en mulighed at få en aftale om akut kurerkørsel i hus.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Horsens

Kurer til planlagt, akut og dag til dag kørsel

Vi er altid klar ved vores telefon, når du vil bestille kurerkørsel. Vi tilbyder mange former for kørsel, hvoraf én af disse er den akutte kurerkørsel, som er nævnt ovenover. Vi klarer selvfølgelig også de mindre spontane bestillinger, så vi tilbyder bestilling af kørsel fra dag til dag, og vi klarer også planlagt kørsel, som bestilles flere dage eller uger forinden.

Dertil er alle vores vogne udstyrede med elektroniske sendere, som i realtid afslører lokationen på den bestilte kurer. Dette kan hjælpe dig med at holde styr på, hvor din levering befinder sig i landet, og det kan være en stor hjælp i forhold til planlægning og monitorering.

Hele landet for vores kurerkørsel

Vi kører dagligt ture rundt i hele Danmark, og vi aflægger fast et visit til de største byer i landet, hvor vi også kører til nabobyerne heromkring, når dette er påkrævet. Der er tale om København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Vi varetager dog kurerkørsel overalt i landet, og også i mindre byer rundt omkring. Du behøver derfor ikke at holde tilbage fra at kontakte os omkring kørsel, da vi gerne tager imod alle typer af opgaver.

Kontakt os for planlagt eller akut kurerkørsel

Hvis du mangler en kurer i dag, i morgen eller indenfor de næste uger, så kan du kontakte os. Vi kontaktes på vores mailadresse Info@Doegnflyt.dk, eller på telefonnummeret 91 94 34 34. Hvis du søger akut kurerkørsel, da bedes du kontakte os telefonisk, så vi hurtigst muligt kan få stablet en kørsel på benene til dig og dit behov.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!