Kurerkørsel Holbæk

Vi udfører hos Døgnflyt & Logistik mange forskellige typer af arbejde, hvorunder kurerkørsel er en af de centrale kompetenceområder, som vi råder over – vi agerer kurer for kunder i hele landet, hvorfor Holbæk også er herunder. Søger du derfor en kurer til at varetage kurerkørsel i Holbæk eller omegn, så kan du kontakte os.

Vi har stor erfaring indenfor området, og vi har en række kerneprincipper, som sørger for, at vi altid holder os selv oppe på at levere den bedst mulige service til dig. Først og fremmest skal vores daglige kørsel nævnes, da denne adskiller Døgnflyt & Logistik fra mange andre firmaer, der leverer kurerkørsel.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Holbæk

Kurerkørsel 365 dage om året – en kurer Holbæk, når du mangler én

Når den almene befolkning holder weekend, tager helligdagsfri eller tager på ferie, så skal der holdes fri, slappes af og kobles fra. Det samme gælder ikke altid erhvervslivet, og mens andre har fri, så må andre arbejde. Mange firmaer tilbyder kurerkørsel fra mandag til fredag, hvilket kan passe visse virksomheder fint, men mange virksomheder holder nu til dags ikke weekend-, helligdags- eller ferielukket. Derfor er det et problem, når man ikke kan skaffe en kurer, blot fordi det er lørdag.

Hos Døgnflyt & Logistik kører vi alle årets 365 dage, og vi holder derfor aldrig helt fri. Du kan sagtens stable en aftale om kurerkørsel på benene, hvad enten det er mandag, lørdag, første juledag eller store bededag.

Kurerkørsel når det er akut

Vi tilbyder forskellige typer af kurerkørsel Holbæk, som passer til forskellige typer af behov for kurer. Vores planlagte kurerkørsel aftales flere dage eller uger forinden. Vores dag til dag kørsel aftales dagen før. Afslutningsvis har vi den akutte kurerkørsel, som bestilles telefonisk, når behovet opstår. Vores telefonlinje er åben døgnet rundt, hvor du altså kan ringe og bestille akut kurerkørsel, hvis behovet er helt akut. Dette giver dig rig mulighed for at få fat i en kurer, selv når det er allermest ubelejligt.

Aftaler og mere information

Alle disse services er med til at give os vores omdømme som kurer, og vi håber derfor, at du vil lade os varetage din kurerkørsel i den nærmeste fremtid. Vi kontaktes telefonisk på tlf.: 91 94 34 34, særligt hvis du vil bestille akut kurerkørsel. Dertil kan vi kontaktes elektronisk på Info@doegnflyt.dk, og vi sørger altid for at besvare mails indenfor de første 24 timer.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!