Kurerkørsel Herning

Når der er behov for kurerkørsel, så er det ikke altid i almindelige åbningstider mellem klokken otte og klokken sytten om dagen – nogle gange skrider behovet udover disse, og når dette sker, kan du kontakte Døgnflyt, hvis du er i Herning eller anden omegn. Vi agerer nemlig kurer hver eneste dag, og vi fortsætter med at gøre dette, selv når det bliver weekend, eller når helligdagene tager over. Hvis du mangler en kurer enten privat eller igennem din virksomhed, så kan du roligt kontakte os hos Døgnflyt. Vi foretager kurerkørsel efter dine behov.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurerkørsel Herning

Døgnåbent for akutte kurerkørsel

Når det akutte behov opstår, så er det altid en mulighed at få bestilt en kurer igennem Døgnflyt. Vi har konstant åbent på mail og telefon, og du kan altså kontakte os døgnet rundt, hvis du har et akut behov for kurerkørsel. Dette er en særlig service, som er med til at sikre, at du altid vil kunne få fuldført dine opgaver, og at din virksomhed ikke behøver at lide under almindelige åbningstider, som ellers findes meget rundt omkring firmaer, der tilbyder kurerkørsel. Hos Døgnflyt har vi – som navnet siger – flytning til rådighed i døgndrift.

Kurer for hele landet

Vi foretager dagligt ture rundt omkring hele landet, og vi bevæger os altid omkring de større byer i landet, hvilket vil sige København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Derfor kan du altid bestille kurerkørsel hertil, men også sagtens til andre mindre og mere afsides byer. Vi sørger for fleksibilitet i vores ruter, så vi kan passe din levering ind, så du altid kan benytte dig af os som kurer, når behovet melder sig.

Vi varetager alle typer af opgaver, og hvis du blot skal have fragtet et lille objekt til den nærmeste by, så klarer vi dette. Hvis du skal have fragtet store objekter fra den ene ende af landet til den anden, så er det også indenfor vores kompetenceområder.

Kontakt os akut eller i god tid

Hvis du vil kontakte os akut, så foreslår vi, at du kontakter os telefonisk på 91 94 34 34. Hvis der derimod er god tid til bestilling, så kan du kontakte os på vores mail Info@Doegnflyt.dk, men selvfølgelig også telefonisk.