Kurer Randers

Mangler du en leveringsdygtig og erfaren kurer i Randers? Så kan vi hos Døgnflyt & Logistik tilbyde dig kurerkørsel, der er skræddersyet efter din kalender. Med veludannede chauffører og mange års erfaringen indenfor håndtering og transport af varer, er vi et godt valg som din foretrukne kurer i Randers.  Og med leverings garanti og fleksible arbejdstider, så sørger vi for, at dine varer når frem til det aftalte tidspunkt.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

kurer randers

Få dine varer frem til tiden med en kurer fra Døgnflyt & Logistik

Du kan hos Døgnflyt & Logistik få klaret dine kurerkørselsopgaver – uanset størrelsen på din ordre! Vi har mange års erfaring med kurerkørsel og håndtering af varer indenfor transportfaget. Det sikrer dig en pålidelig og hurtig levering i en professionel atmosfære. Herunder er der oplistet nogle gode grunde til at vælge Døgnflyt & Logistik til at køre dine varer frem til tiden:

Transport alle årets dage og alle døgnets timer

For mange virksomheder går hverdagen stadig sin gang, når weekenden og helligdagene rammer. Derfor er vi hos Døgnflyt & Logistik stadig på arbejde, når de fleste holder fri. Vi sætter punktlighed og overholdelse af leveringsintervaller i højsædet, så du er garanteret professionel kurerkørsel.

Super skarpe priser på en erfaren kurer

Hos Døgnflyt & Logistik tilbyder vi kurerkørsel til skarpe og konkurrencedygtige priser. Det sikrer dig en kompetent samarbejdspartner med masser af erfaring indenfor faget til en fair og overkommelig pris.

Kørselsaftaler, der er mulige ved os

Vi beskæftiger os med forskellige typer af kørselsmuligheder, som bl.a. inkluderer:

  • Planlagt kørsel
  • Dag-til-dag kørsel
  • Akut kørsel

Vores akuttransport har åben døgnet rundt, hvis dette skulle blive en nødvendighed.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os i tilfælde af, at du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om de muligheder, som vi kan tilbyde dig. Såfremt du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du enten udfylde en formular på vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, eller få fat i os på telefon 91 94 34 34 eller mail info@doegnflyt.dk. Vi sidder altid klar med god kundeservice. Vi glæder os til at høre fra dig!

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!