Kurer Odense

Hyr en erfaren kurer fra Døgnflyt & Logistik, og du vil med sikkerhed få god service og hurtig levering. Når man står og mangler en kurer, så er det typisk på skæve tidspunkter eller med kort varsel. Det er derfor en vigtighed, at man vælger en kurer, der tilbyder hurtig ekspedition, pålidelig levering og alt sammen inden for en rimelig tidsramme. Hos Døgnflyt & Logistik får du alt det og mere til!

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

kurer odense

Hvad du kan forvente med en kurer fra Døgnflyt & Logistik

Ved at vælge os som din fortrukne kurer i Odense, så er du sikret fantastiske priser, kompetente chauffører og service, der gælder alle døgnets timer.

Gode priser og stor erfaring

Hos Døgnflyt & Logistik har vi mange års erfaring med kurerkørsel og god kendskab til lokalområdet. Vi tilbyder et hav af brugerdefinerede løsninger – alt til konkurrencedygtige priser. Vi beskæftiger os med alt fra planlagt kørsel til dag-til-dag og akut transport, hvilket gør det nemt for dig, at finde en løsning, der passer perfekt.

Nem og hurtig ekspedition hele året rundt

Weekender og helligdage behøver ikke nødvendigvis at være en stopklods. VI er fuldt forståelige overfor, at behovet for en solid og pålidelig kurer ikke altid passer ind i den normale arbejdsdag. Derfor er vi altid på farten. Døgnflyt & Logistik tilbyder fleksibel kurerkørsel på alle året dage og alle døgnet timer. Det føler vi, giver dig de bedste udgangspunkter.

Med os som din samarbejdspartner er du endvidere sikret:

  • Express forsendelse
  • Nem online booking
  • Hurtig ekspedition
  • Fleksibilitet, når det kommer til opgavens størrelse
  • Hurtig, pålidelig og sikker levering

Har du spørgsmål, så har vi svar!

Hvis du synes, at det vi har at tilbyde lyder som noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 91 94 34 34 eller på mail info@doegnflyt.dk. Her står vi klar med gode råd og tilbud, så du kan få den løsning, der passer præcis til dig.

På vores hjemmeside, www.doegnflyt.dk, har vi et væld af andre muligheder, og du kan endda udfylde en formular, hvorefter vi sender et uforpligtende tilbud til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!