Kurer Hillerød

Behovet for en kurer kan opstå fra det ene øjeblik til det andet, og kurerkørsel begrænser sig derfor ikke til de 5 arbejdsdage om ugen – derfor tilbyder vi hos Døgnflyt & Logistik kurerkørsel i Hillerød og resten af landet. Denne kurerkørsel strækker sig fra den 1. januar hele vejen til den 31. december hvert år. Mange andre firmaer vælger at prioritere fridagene, og derfor kan kurerkørsel godt blive et problem, hvis tidspunktet er efter fredag klokken 17.00 og før mandag klokken 8.00. Helligdage, weekender og industriferier kan sågar også blive en hæmsko for disse firmaer, hvilket kan gøre det svært at få fat på en kurer, når man allermest har brug for en.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!

Kurer Hillerød

Denne hæmsko lader vi os ikke kue af hos Døgnflyt & Logistik, og vi tilbyder derfor kurerkørsel Hillerød året rundt. Vi forstår godt, at erhvervslivet aldrig sover, at butikkerne skal være åbne, når folk har ferie til at besøge dem, og at produktionen skal køre konstant, hvis der ikke skal opstå huller i udbuddet af varer. Vores kurerkørsel sover derfor heller ikke, og vi kan altid kontaktes, hvis du har et akut behov for kurerkørsel, selvom det er på en helligdag.

Akut kurerkørsel Hillerød med track and trace på vores kurer

Vores kurerkørsel er perfekt til brug af erhvervslivet, og vi kører altid, så det passer dig. Vi sender kurerkørsel afsted, som er planlagt over flere dage, men vi sender også altid gerne en kurer afsted til et pludseligt opstået behov for kørsel. Dette behov kan – som ovennævnt – opstå fra det ene øjeblik til det andet. Derfor gør vi en dyd i at kunne levere pålidelig kurerkørsel, selv når vi mindst venter det. Din kurer er udstyret med real-time elektroniske sendere, så du altid vil kunne følge med i placeringen på din kurer, og du derfor kan holde øje med processen.

Kontakt os gerne for en aftale eller videre information

Hvis du søger mere information, så bedes du kontakte os enten elektronisk eller telefonisk. Hvis du alternativt gerne vil bestille kørsel, så kontakt os endelig også – hvis dit behov for kurerkørsel er akut, så foretag kontakten telefonisk på 91 94 34 34, så vi hurtigst muligt kan sende en kurer afsted. Vi kontaktes også gerne på Info@doegnflyt.dk, hvor vi sørger for at svare indenfor 24 timer.

faa-gratis-tilbud

Eller giv os et kald på tlf. 91 94 34 34!